Vin de la Sibiel, unde am facut cu bucatarul sef meniul. Va rog, sa-mi mai comunicati de asemenea, daca printre voi sunt vegetarieni. Trebuie sa stiu dinainte numarul de portii VEGAN, pentru ca fiind foarte multa lume, este imposibil de intercalat in bucataria de grup si meniuri individuale. Dar daca stiu din vreme, au sa-si pregateasca tot ce au nevoie astfel incat sa iasa cu meniurile vegetariene odata cu cele de normal.
Da data asta am mers pe un meniu mai light, il aveti mai jos:
Cina vineri - se serveste unitar, pentru toata lumea, la ora 19.30. Cum programul incepe la ora 18.30 am rugamintea sa va incadrati ca sosire la Sibiel pana la 18.00, astfel incat sa prindeti ceea ce am pregatit si masa. Sunt preparate calde, care nu pot fi tinute mult la bain marie, pentru ca isi pierd din calitati.
Eu am sa fiu incepand cu 15.00 acolo, pentru a face cazarile pe camere. M-ati ajuta daca as stii din timp daca aveti optiuni de aranjare.
Mamaliguta cu branza de vaci si smantana
Plachie de peste la cuptor cu legume
Clatite cu gem
Dupa masa, noapte de chef, tema o stiti: Let's rock!
Mic dejun sambata - este sistem bufet suedez si se serveste de la ora 9.00 - 10.30.
omleta sau ochiuri
cremvursti
sunca presata
telemea
zacusca
iaurt
lapte
gem
cereale
cafea
ceai
La ora 11.00 plecam in sat, ne intalnim jos in curtea pensiunii, urmand sa vizitam doua gospodarii taranesti, fieraria si Muzeul de Icoane pe sticla. In jur de 14.30 ne asteapta
masa de pranz.
Ciorba de manzat taraneasca sau ciorba de legume
Piept de pui in susan cu ciulama de ciuperci
Papanasi
Dupa masa, la 16.00, cine doreste sa faca o plimbare de o ora, o ora si jumatate pana spre schit si inapoi, eu am sa fiu in curte pregatit.
De la 18.30 - 19.30 pregatirea mastilor si a costumelor. Poze in holul de la receptie. La ora 20.00 - spectacol de poiuri si apoi in restaurant parada si prezentarea mastilor. Fiecare isi va prezenta in cateva cuvinte costumul, iar juriul va puncta fiecare dintre masti.
Urmeaza masa de
cina , aperitivul este sistem bufet, apoi felul principal, servit individual la farfurie. Bufetul va cntine rulada de pui, de porc, branzeturi preparate, dobosi, carnati, castraveti, diferite legume pt salata, muraturi. Felul de baza: frigarui asortate pe suport festiv cu garnituta de cartofi taranesti.
Desertul o sa fie surpriza.
O sa fie o noapte de carnaval petrecere, se vor premia castigatorii, se va face un concurs de dans, apoi mai spre dimineata, karaoke.
Micul dejun de duminica va fi servit incepand cu 9.00, este similar cu cel de sambata, dar cu cateva schimbari.
Sa veniti cu voi buna si ceea ce a mai ramas rau din iarna, o sa alungam noi acolo cu mastile. Ca doar de aia e carnaval!

Si chef!!!!!