Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 93180 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline corinakit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • in viata nu ai un scop definit, ai viata...
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #120 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 10:33 »
Mihaela,
Mijlocul de transport este asigurat, de firma TRANS POLOSAM din Iasi. (Vestitul PrisCom Botosani care face rute foarte bune, prin toata tara, inclusiv Is-Bt-Is, pentru studenti, a desfiintat ruta Bt-Sb-Timisoara, perfecta pentru mine...Mai inainte am aflat ...)
Asa ca, plecarea este din Iasi, ora 07:00, in Bacau ajunge dupa aproximativ 2 ore...
Rezervarile se fac cu vreo 5-6 zile inainte...

Oricum, nu te vei "imbata" de una singura pe drum, asa ca vei schimba planurile de calatorie ...  :D

Dar mai vorbim pe Facebook, daca vrei...  (Corina Prodan , Botosani am o poza de om serios, chipurile... :angel:

Corina
corina

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #121 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 11:50 »
Corina,
Pai EXACT de asta stiam si eu..da ce treaba are plecarea din Iasi, la Bacau ajunge la 9 si 10 minute si Sibiu 15,30[/b](am si vorbit cu ei telefonic)..cu Botosaniul?Tu la cat pleci din Botosani?
p.s. vezi ca mai e o botosaneanca, suntem prietene deja..dar ea mi-a spus ca are nevoie sa se invoiasca doua zile de la servici, nu una...deci ma indoiesc ca pleaca vineri la 7 dimineata din Botosani... :'(daca ar fi vorba doar de o zi invoire de la servici, adica data de vineri-8 martie, ar merge si Niculina!

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #122 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 16:05 »
Mihaela,
Mijlocul de transport este asigurat, de firma TRANS POLOSAM din Iasi. (Vestitul PrisCom Botosani care face rute foarte bune, prin toata tara, inclusiv Is-Bt-Is, pentru studenti, a desfiintat ruta Bt-Sb-Timisoara, perfecta pentru mine...Mai inainte am aflat ...)
Asa ca, plecarea este din Iasi, ora 07:00, in Bacau ajunge dupa aproximativ 2 ore...
Rezervarile se fac cu vreo 5-6 zile inainte...

Oricum, nu te vei "imbata" de una singura pe drum, asa ca vei schimba planurile de calatorie ...  :D

Dar mai vorbim pe Facebook, daca vrei...  (Corina Prodan , Botosani am o poza de om serios, chipurile... :angel:

Corina

Corina,
Vezi ca am vorbit cu prietena mea din Botosani, care s-a interesat de cursa despre care spui tu si am primit de la ea urmatorul mesaj "Autobuzul de la 7 de la Priscom e suspendat de 2 ani"!
Vorbim mai multe pe Facebook, deseara sau cand intri tu pe acolo!Vezi ca ai mesaj de la mine pe Facebook si 'te imprietenesc' si cu Niculina-botosaneanca si ea!

Offline corinakit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • in viata nu ai un scop definit, ai viata...
« Răspuns #123 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 16:23 »
ehehe.... lasa ca se gasesc cai de ajungere la carnaval...  :)
corina

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #124 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 21:23 »
Habar nu ai ce astept eu sa va vad!

Da' io!  :D

Fetili di la Moldova, si io mi-s pe juma' moldoveanca, chiar daca locuiesc in Ardeal, dupa tata, de la 10 ani...  O0

Gigi, Lili si cu mine refacem camera de la Sarbatoarea Recoltei... si, sper eu, si duetul la karaoke, daca avem ocazia.  :giggle:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #125 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 21:42 »
 *|* *|* *|*
Gigi,
For the moment, CONEXIUNEA(asta-i vorba ta) s-a produs..acuma las Botosaniul sa se converseze...sper ca mai ai locuri disponibile la Cranaval!
In ultima instanta, dormim pe covoras la receptie! :crazy2: :crazy2:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #126 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 23:46 »
Da' io!  :D

Fetili di la Moldova, si io mi-s pe juma' moldoveanca, chiar daca locuiesc in Ardeal, dupa tata, de la 10 ani...  O0

Gigi, Lili si cu mine refacem camera de la Sarbatoarea Recoltei... si, sper eu, si duetul la karaoke, daca avem ocazia.  :giggle:
Carolina,
 ;)Detaliaza te rog..chetia cu Gigi, Lili si cu mine refacem camera ca 'm-ai bagat in ceata' total!E un limbaj codificat pe cre nu-l inteleg defel!Voi stai trei in camera sau asta e poanta?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #127 : Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013, 08:38 »
Iti raspund eu, Mihaela, partea aceea a doua se adresa mie si nu are nici un limbaj codificat. Este foarte simplu: imi spune Gigi, adresandu-se mie, (vezi) ca noi, eu (Caoroline) si Lili o sa refacem camera de la Sarbatoarea Recoltei...Adica au sa stea din nou amandoua in camera. Nimic codificat, deci, era o comunicare de cum doresc sa stea in camera.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #128 : Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013, 08:40 »
Am primit filmul de la Iulian si am retrait momentele Revelionului. Am sa vi-l transmit si voua este pe wetransfer. Nu chiar acum, pt ca plec spre Sibiel, unde trebuie sa ajung la doua intalniri.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #129 : Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013, 09:19 »
Iti raspund eu, Mihaela, partea aceea a doua se adresa mie si nu are nici un limbaj codificat. Este foarte simplu: imi spune Gigi, adresandu-se mie, (vezi) ca noi, eu (Caoroline) si Lili o sa refacem camera de la Sarbatoarea Recoltei...Adica au sa stea din nou amandoua in camera. Nimic codificat, deci, era o comunicare de cum doresc sa stea in camera.
Buna dimineata!
Imi imaginam ca nu era nimic suspect, dar voiam sa ma amuz si eu ;)In principu sunt vesela pt. ca Niculina si Corina-moldovencele mele din Botosani merg la Carnaval.Niculina stiu ca deja de aseara a completat formularul de inscriere la Carnaval(cel afisat pe Home page), asteapta de la voi e-mailul de rigoare, undeva luni sau marti cred ca va plati.Corina  a spus ca merge sigur, in dupa amiaza asta voi vorbi cu ea sa vedem daca a completat formularul!Se pare ca am gasit toate trei o varianta de transport...Astept ultimul film de la tine, cand ai timp sa-l trimiti!
p.s. normal ca aveam simtul umorului aseara, doar n-ai luat in serios faza cu..'dormim pe covoras la receptia de la Sibiel' sper! ::)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #130 : Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013, 09:51 »
Multumim, Iulian!  :kissing: 
Abia astept sa vad cum... ne-ai vazut tu, din afara, si cum ai pus cap la cap toate... nazbatiile, zburdalniciile, dantuirile si baleturile care s-au petrecut acolo!
La filmul tau de la revelionul de anul trecut, de la Sovata, ma mai uit si acum din cand in cand... si rad! :D

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #131 : Marți, 22 Ianuarie 2013, 20:47 »
 :) :) :) :) :)
Dragilor, sa va spun ce mi s-a intamplat mie azi!
Uite asa, io care vazazicatelea sunt in Bacau de 7 ani si am o singura prietena(f.buna, ce-i drept dar casatorita), primesc un telefon de la Viorica din Bacau, precum ca vine si ea la Carnaval.Numarul il avea de la draga de Samiza, care bine a facut ca i l-a dat.Foarte pragmatice amandoua, ne-am intalnit la o cafea si am sporovait o gramada de timp si despre SinglesCamp(desigur ca i-am spus minunatia de la Revelionul nostru cu lux de amanunte).In plus ne-am descoperit si o gramada de afinitati.Boamboana de pe tort..locuieste la maxim 300 metri de mine!
Bine ca a trebuit sa intervina SinglesCamp sa cunosc asemenea persoane...ca eu singura n-am putut de cand sunt in Bacaul asta!
Dupa cate am inteles de la ea, are de gand(asta dupa ce se va convinge personal cum e la Carnaval) sa participe si la alte actiuni cu SinglesCamp!
Gigi, Samiza, SUNTETI MARI!!
 :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #132 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:30 »
gata, biletul pl;atit, costumul pregzatit, sa va vad cum va desfasurati. eu deja repet rolul ( e cu dans, cu muzica *|*). daca nu iau premiu, ma razbun *|* (vedeti voi  :hammer:).
de-abia astept sa va revad!!!!!!!!!!!!
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #133 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 09:00 »
Dragilor,
Ninge la Bacau zdravan!
Da' io sper ca nu o sa fie asa de Carnaval(adica nu se repete figura de anul trecut cu vijelie, drept pt. care a fost amanat Carnavalul 2012)!!
 :( Vremea asta ar fi ea frumoasa in principiu, ca d'aia e iarna, da 'fara inzapeziri' nu se poate? :-[ :-[ :-[

Offline Aurora

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #134 : Marți, 29 Ianuarie 2013, 12:13 »
In timpul unui bal mascat , o doamna costumata in ''Alba ca Zapada'' , ii spune prietenei:
-Nu stiu cum sa scap de "Printz'' ! Nu ma lasa o clipa in pace... 8)

Prietena ii raspunde : Pur si simplu scoate-ti masca !!! oO