Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 93089 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #105 : Marți, 15 Ianuarie 2013, 18:43 »
Ii rachiu lu' tata!

Offline TONI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #106 : Marți, 15 Ianuarie 2013, 19:28 »
UUUUUUUUhhhhaaaaaaaaaaaa! Sa traiasca LA MULTI ANI ! O0

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #107 : Marți, 15 Ianuarie 2013, 20:55 »
Toni, io zic ca pt. tine e cel mai usor sa te costumezi la carnaval.Iti dau o sugestie....in 'Lebadoi' si noi iti punem Lacul lebedelor!Zau, efectul va fi garantat! oO
Io chiar ca nu-s inspirata la ora asta ce si cum sa ma costumez, 'am tras un ochi' pe facebook si Maria mi-a zis ca e chestie de inspiratie, dar dotarea mea neuronala la ora asta este aproape de zero vis-a-vis de costumatie!
Da chiar, ce inseamna cuvantul ala misterios stipulat de tine in antecedenta postare?

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #108 : Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 21:05 »
Sa traiti bine a zis un clasic in viata si dupaia a plouat cu binecuvantari si uraai de sanatate si prosperitate adresate rudelor clasicului si mai ales clasicului!

In principiu as vrea si eu sa vin (conform bancului la Bucuresti in principu se gasesc de toate, asa ca Taxi in principiu te rog zice un mosulica unui taximetrist la Gara de nord).

Skoda Octavian cauta pasageri.
Plecarea din Bucuresti peronul Dristor, cu intoarcerea mai vorbim noi.
Rugam doritorii sa nu se inghesuie si sa ia un numar de ordine, la cele 3 loace libere daca iezista iei, adica
doritorii! :)

Si am scrisss iar fara gratime dupa cum bine observa un observator adica cineva in observatiile sale dar aici chiar nu iera cazul.

Ho seara faina ca sa fie iea.

Si pentru cine mai are dubii nu NAM(fara cratima) murit!
Inca... :)

Salutam cordial cititorii care ieste ...
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #109 : Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 21:12 »
Ooooh Radu, cred ca trebuie sa mă pregătesc de dans...  :giggle:. Îți țin un loc pe RING! 

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #110 : Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 21:23 »
Salut Gigi eu zic sa ii faci reclamatie la admin ca te-a cenzurat si ti-a ingradit libertatea de exprimare!
Nu se vede nimic din ce ai scris.
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline iuliana leonte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #111 : Joi, 17 Ianuarie 2013, 08:56 »
Dragii mei dragi vin si eu daca ma primiti.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #112 : Joi, 17 Ianuarie 2013, 09:06 »
Cu o conditie Iuliana: sa-mi spui din timp in ce te costumezi, sa nu ma iei prin surprindere ca anul trecut. Ai vazut cat de "incurcat" am fost anul trecut in crengile tale.... :happy:
Glumesc evident. Esti foarte binevenita!  *|* Ia te rog legatura direct cu Samiza, pe telefon, ii stii numarul.

Am remarcat ca Radu nu-mi vede textul mesajului anterior. Era scris de pe smph si este posibil ca unii dintre voi sa nu-l vada. Am rugamintea sa-mi comunicati daca nu-l vedeti si voi. Daca e ok, nu trebuie sa scrieti. Oricum de pe 2 calculatoare, eu nu am probleme in a-l citi, dar cine stie ce se intampla pe altele, asa ca ar fi bine sa stiu.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #113 : Joi, 17 Ianuarie 2013, 11:37 »

:yeah:  :kissing:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #114 : Joi, 17 Ianuarie 2013, 11:52 »
Un copac cu floooori...  :)   ♫♪♪ ♫♪♪ ♪   :dance:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #115 : Joi, 17 Ianuarie 2013, 12:56 »
Sa traiti bine a zis un clasic in viata si dupaia a plouat cu binecuvantari si uraai de sanatate si prosperitate adresate rudelor clasicului si mai ales clasicului!

In principiu as vrea si eu sa vin (conform bancului la Bucuresti in principu se gasesc de toate, asa ca Taxi in principiu te rog zice un mosulica unui taximetrist la Gara de nord).

Skoda Octavian cauta pasageri.
Plecarea din Bucuresti peronul Dristor, cu intoarcerea mai vorbim noi.
Rugam doritorii sa nu se inghesuie si sa ia un numar de ordine, la cele 3 loace libere daca iezista iei, adica
doritorii! :)

Si am scrisss iar fara gratime dupa cum bine observa un observator adica cineva in observatiile sale dar aici chiar nu iera cazul.

Ho seara faina ca sa fie iea.

Si pentru cine mai are dubii nu NAM(fara cratima) murit!
Inca... :)

Salutam cordial cititorii care ieste ...
Vezi chestia dementiala cu "Ma-ta are cratima" sau mata, ia-o cum vrei...da' in alta ordine de idei, io cad in depresie ca Moldova e in hibernare, adeca bag sama ca voi veni singura 'pi tata Moldova'
Gigi, daca io sunt singura din Moldova, please, ar cam trebui sa ma astepti cu paine si sare dupa obiceiurile romanesti stravechi-in poarta 'casei' tale din Sibiel(cuvantul pensiune cred ca nu e arhaic, obiceiul cu painea si sarea e).
M-am consolat deja cu ideea ca voi veni cu un microbuz via Sibiu, in ultima instanta, cu toate ca daca mor de plicitis p'pe rata' :crazy2:, iau un clondir cu mine, eventual cobor in Sibiu gata pregatita de Carnaval-adica BETIV!(nu va speriati, glumeam, beau rara si putin).De turmentata, oricum sunt turmentata de vreo saptamana 'pa motiv' de inspiratie da costum, da nu mai repet,devin obositoare.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #116 : Joi, 17 Ianuarie 2013, 15:27 »
te astept ca rata ploaia.... *|*

Offline corinakit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • in viata nu ai un scop definit, ai viata...
« Răspuns #117 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 08:51 »
Vezi chestia dementiala cu "Ma-ta are cratima" sau mata, ia-o cum vrei...da' in alta ordine de idei, io cad in depresie ca Moldova e in hibernare, adeca bag sama ca voi veni singura 'pi tata Moldova'
Gigi, daca io sunt singura din Moldova, please, ar cam trebui sa ma astepti cu paine si sare dupa obiceiurile romanesti stravechi-in poarta 'casei' tale din Sibiel(cuvantul pensiune cred ca nu e arhaic, obiceiul cu painea si sarea e).
M-am consolat deja cu ideea ca voi veni cu un microbuz via Sibiu, in ultima instanta, cu toate ca daca mor de plicitis p'pe rata' :crazy2:, iau un clondir cu mine, eventual cobor in Sibiu gata pregatita de Carnaval-adica BETIV!(nu va speriati, glumeam, beau rara si putin).De turmentata, oricum sunt turmentata de vreo saptamana 'pa motiv' de inspiratie da costum, da nu mai repet,devin obositoare.

Draga Mihaela,
Eu sunt din Botosani...Si voi veni la carnaval...
Deci, se pare ca nu esti singura "di pi tata Moldova"... Asa, ca se pare ca la carnaval, ne vor astepta pe amandoua "cu paine si cu sare in prag"...  :) Pe mine in mod sigur, ca este prima data cand particip la o actiune Singles Camp...   :angel:   :)   ;) 
Apropo, eu de aici din Bt, se pare, mai mult ca sigur chiar, voi pleca cu un autocar, pe Ruta Bt-Bacau-Brasov-Sibiu... Plec de aici dimineata la 7, dar nu stiu exact ora cand voi fi la Sb, dupa toate probabilitatile, in jur de 15:30...   

Dar, mai vorbim pana atunci...

Corina 
corina

Offline iuliana leonte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #118 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 08:56 »
Habar nu ai ce astept eu sa va vad!

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #119 : Vineri, 18 Ianuarie 2013, 09:27 »
Draga Mihaela,
Eu sunt din Botosani...Si voi veni la carnaval...
Deci, se pare ca nu esti singura "di pi tata Moldova"... Asa, ca se pare ca la carnaval, ne vor astepta pe amandoua "cu paine si cu sare in prag"...  :) Pe mine in mod sigur, ca este prima data cand particip la o actiune Singles Camp...   :angel:   :)   ;) 
Apropo, eu de aici din Bt, se pare, mai mult ca sigur chiar, voi pleca cu un autocar, pe Ruta Bt-Bacau-Brasov-Sibiu... Plec de aici dimineata la 7, dar nu stiu exact ora cand voi fi la Sb, dupa toate probabilitatile, in jur de 15:30...   

Dar, mai vorbim pana atunci...

Corina

Stai!!!Nu pleca fara mine 'pi rata din Botseni di pi santru', ca eu am voiam sa merg cu un microbuz Iasi-Bacau-Sibiu, da' daca mergi tu  din 'Botseni di pi santru', urc si eu din Bacau!
Tre' sa ne organizam 'ambele doua' in acest sens, drept pt. care spune-mi care e 'rata di Botseni'
Ti-as scrie aici e-mailul meu, dar nu stiu daca pot deocamdata.Gigi oricum va da o lista cu toti participantii la Carnaval+e-mailuri cu ceva timp inainte de Carnaval.aASA CA PLEASE...posteaza cu maxima rapiditate cum se cheama 'obiectul care ne va transporta la Sibiu', sa pot da telefon, sa-mi rezerv loc, etc.
P.S.1 AI CONT DE FACEBOOK?
P.S. 2 Deci nu ma mai imbat de una singura cat voi calatori?(eu asa imi planificasem) :crazy2: