Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
mihaela1961:
Pana una alta, doamna Radu din Iasi, ar putea sa ia legatura cu mine?Sunt din Bacau si m-as gandi la o combinatie in ale transportului(nu am masina, dar daca nici dansa nu are, mi-ar face placere ca pe ruta Bacau-Sibiu sa ne tinem companie intr-un oarescare microbuz)Dupa cate stiu eu si sper sa nu gresesc, drumul Iasi-Sibiu trece prin Bacau!As vrea sa stiu cat mai repede aceasta chestiune, chiar vreau sa fac plata cat mai repede.
In principiu.'let's rock' da io' TINTE nu-mi pun nici moarta! :oops: :offtopic: >:(Auzi la ei TINTE..la 51 de ani ai mei..cred ca-mi vreti raul....Eu inteleg ca din cand in cand mai 'imi sare o tigla de pe casa'(sper ca poate traduce toata lumea la cema refer-alint), dar vreti cu tot dinadinsul sa ma vizitati la vreun asezamant aferent celo 'saraci cu duhul' de prin Sibiu?Glumeam desigur, asta pt. atmosfera si 'incalzire anticipata' pt. CARNAVAL!
admin:
N-am scris si n-am precizat nimic de obligativitatea ca tinuta de carnaval sa fie legata de tema. Nu stiu de unde s-a inteles lucrul acesta. Referitor la costume, am indrumat lumea spre centre de inchiriere sau sa-si creeze masti, dupa fantezia si priceperea fiecaruia.
rocky:
gigi ne auzim la telefon in februarie pe tema asta, sa vad cum aranjez cu munca
o sa ma inscriu si eu pe site sa fie si-n acte :)
mihaela1961:
Gigi draga, presupunand ca nu da faliment firma de transport pe care am gasit-o e uvia internet si care ajunge la ore f. rezonabile in Sibiu(la ei scrie 15,30), deci hai sa zicem maxim 16,30(asta ca sa fiu prevazatoare), in proportie de 90% vin la Carnaval!.Oricum, dupa cum ti-am promis in e-mail, pana pe 17 ori platsc ori anunt ca nu vin(lucru f.putin probabil).
Ar mai fi 2 chestiuni de pus la punct.
1. Doamna Radu din Iasi, care nu stiu daca deocamdata si-a anuntat doar intentia de participare sau chiar a platit avansul
2.Din Sibiu, cine ma ia si pe mine sau exista microbuze-autobuze frecvente pana la Sibiel, sa ma lase 'la tine in poarta?"
Asa ca *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*
admin:
Din Sibiu, asa cum am mai precizat, o sa organizam un transfer la Sibiel.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă