Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (5/55) > >>

xdianax:
Stiu....ca mi's moldoveanca  :thumbup:  de la Iasi! ^-^

oti:
bine v-am regasit, dragii mei! nu ati scapat de mine. chiar daca nu am scris nimic pe topic, v-am urmarit din umbra. in primul rand va urez la toti un an minunat, bogat in realizari si multe, multe drumetii :dance:!
in al doile rand, nu cred ca va fi frumos carnavalul fara mine. deci, trece, daca se poate un loc si pentru mine acolo, gigi!
 :dance:de-abea astept sa vad ce idei nastrusnice mai etalati.... :giggle:

xdianax:
Si vreau si eu la LOLE!

mihaela1961:
Diana!!!!!!!!!Daca esti din Iasi, eu sunt in Bacau.Cu ce vii la carnaval(nu ma refer la costumatie, ci la transport)
Astept raspuns si multumsc anticipat!

Caroline:
Va astept cu drag la Lole! Inca nu stiu exact daca o sa fie in ultima duminica din ianuarie sau prima din februarie, dar saptamana viitoare il sun pe responsabil... La mine tocmai s-au amanat putin planurile pentru iarna asta, din cauza de intarziere fonduri pe proiect, deci cred ca o sa fiu libera de Lole.
Cat priveste pregatirile, daca exista mai multi doritori, cazarea se poate face la Sibiel, sau la Pensiunea Ice din Agnita (unde se poate comanda si masa, pe alese, incliusiv lichiu sau hencles, daca stiu din timp cate persoane vin si ce prefera). Promit ca in afara de organizare, altceva nu fac... da' de o cafea cu cornuletze la mine tot nu scapati!  :)

@ mihaela1961, ma bucur ca nu te-ai razgandit din cauza costumului. Daca nu-ti vine nicio idee improvizata, la Sibiu exista traditia carnavalului la sfarsit de iarna in fiecare an si, daca vii putin mai devreme, in mod sigur Gigi iti poate indica de unde se pot inchiria costume, de obicei la preturi modice.

@ Oti!!! Mai traiesti?!  ;) La multi ani, imi pare bine ca o sa ne revedem!  :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă