Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (22/55) > >>

admin:
Ii rachiu lu' tata!

TONI:
UUUUUUUUhhhhaaaaaaaaaaaa! Sa traiasca LA MULTI ANI ! O0

mihaela1961:
Toni, io zic ca pt. tine e cel mai usor sa te costumezi la carnaval.Iti dau o sugestie....in 'Lebadoi' si noi iti punem Lacul lebedelor!Zau, efectul va fi garantat! oO
Io chiar ca nu-s inspirata la ora asta ce si cum sa ma costumez, 'am tras un ochi' pe facebook si Maria mi-a zis ca e chestie de inspiratie, dar dotarea mea neuronala la ora asta este aproape de zero vis-a-vis de costumatie!
Da chiar, ce inseamna cuvantul ala misterios stipulat de tine in antecedenta postare?

radu:
Sa traiti bine a zis un clasic in viata si dupaia a plouat cu binecuvantari si uraai de sanatate si prosperitate adresate rudelor clasicului si mai ales clasicului!

In principiu as vrea si eu sa vin (conform bancului la Bucuresti in principu se gasesc de toate, asa ca Taxi in principiu te rog zice un mosulica unui taximetrist la Gara de nord).

Skoda Octavian cauta pasageri.
Plecarea din Bucuresti peronul Dristor, cu intoarcerea mai vorbim noi.
Rugam doritorii sa nu se inghesuie si sa ia un numar de ordine, la cele 3 loace libere daca iezista iei, adica
doritorii! :)

Si am scrisss iar fara gratime dupa cum bine observa un observator adica cineva in observatiile sale dar aici chiar nu iera cazul.

Ho seara faina ca sa fie iea.

Si pentru cine mai are dubii nu NAM(fara cratima) murit!
Inca... :)

Salutam cordial cititorii care ieste ...

admin:
Ooooh Radu, cred ca trebuie sa mă pregătesc de dans...  :giggle:. Îți țin un loc pe RING! 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă