Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia – circuit + sejur 8.06 – 16.06.2013

<< < (13/20) > >>

admin:
Gata, suntem ca si in ..."Rabelo"!!!! :yeah:

admin:
12 iunie – ziua 5
- Servim micul dejun, in jur de 8.30 si la 9.30 facem check out-ul. Ne indreptam spre Cascais, locul inca care o sa ramanem pt partea de sejur
- pe drumul spre Cascais o sa avem doua opriri: una la Alcobaca (este apropiata de Bathala si Fatima, ziua aceea de vizitare si asa este plina, greu mai puteam strecura ceva) sa vizitam manastirea de acolo si una la Cabo da Roca – cel mai vestic punct al continentului nostru.
- de la Porto pana la Cascais avem 342 km, cu devieri si vizitari inseamna in jur de 7 ore, deci o sa ajungem la hotel undeva la ora 17.00. Pana facem check in-ul, pana facem un scurt refresh, se face ora de cina, pe care o avem inclusa.
- la Cascais ramanem  nopti, ultima fiind cea in care va trebui sa ne trezim din nou, ca si la plecare destul de devreme...Un shuttle ne va duce la 3.30 la aeroport, de unde cu o escala la Munchen vom ajunge in jurul orei 17.00 la Bucuresti

admin:
N-am sa scriu si n-am sa fac un program pt zilele de sejur. Acolo ne vom hotari cat timp vom tolani la soare, cat pe terase la bere, cat pt a mai vedea cate ceva in jur. Sunt multe lucruri de vazut...si de facut! Sper sa fie soare, timp de plaja si de baie.... :yeah: *|*

Ma retrag un pic de aici, incep sa-mi scot cate ceva despre fiecare obiectiv pe care o sa-l vizitam.

admin:
Apropo de croaziera, am gasit ca cei de la Sightseeing fac pt 20 EUR (dar este posibil pt ca suntem mai multi sa avem o reducere - cum am mai primit si in alte orase) un tur cu autocarul deschis + o croaziera pe Douro si o vizitare cel mai probabil cu degustare la una dintre crame. Cred ca ar fi destul de avantajos...

admin:
Cred ca portughezii astia sunt tare veseli...Dupa muzica lor...

www.youtube.com/watch?v=de0LUMBWcWE

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă