Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia – circuit + sejur 8.06 – 16.06.2013

<< < (6/20) > >>

admin:
Hotelul Real Parque din Lisabona

Cliphotel din Porto

Plusar:
ohh, daaaaaa ! am inceput sa ma pregatesc : chiar azi am cumparat un SD card de 16 GB pt aparatul foto ! sper sa fie suficient ...

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Miercuri, 27 Februarie 2013, 10:41 ---Numai maine nu-i poimaine si aterizam la ...Lisabona.
....

--- Terminare citat ---

Ce fain arata toate.  :) Si videoclipurile pe care m-am uitat ma fac sa ma gandesc de pe acum la ce vom vedea acolo. Ce arhitectura au.  O0 Abia astept.
Va fi o premiera si vederea oceanului !!    8)

--- Citat din: Plusar din Miercuri, 27 Februarie 2013, 17:34 ---ohh, daaaaaa ! am inceput sa ma pregatesc : chiar azi am cumparat un SD card de 16 GB pt aparatul foto ! sper sa fie suficient ...

--- Terminare citat ---

Si baterii (sau acumulator - dupa caz) de rezerva!! Nici nu stii cum trece ziua si cand te uiti constati ca ai tras cateva sute de poze in vreo 3 -4 ore. Cel putin eu asa sunt, mai ceva ca japonezii!!  ;D

Plusar:
eh, am acumulator din ala special , n-a sa cumpar acum inca unul "just in case" ... va trebui sa ne intelegem si sa ne folosim resursele la comun : pana la pranz faci tu poze iar dupa pranz eu ... sau ceva de genu' ! ;)

almi_gabi:

--- Citat din: Plusar din Vineri, 01 Martie 2013, 17:35 ---eh, am acumulator din ala special , n-a sa cumpar acum inca unul "just in case" ... va trebui sa ne intelegem si sa ne folosim resursele la comun : pana la pranz faci tu poze iar dupa pranz eu ... sau ceva de genu' ! ;)

--- Terminare citat ---

nu stiam ca discut cu un profy  ;D  atunci faci tu poze "all day long" !!  

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă