Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012

<< < (19/36) > >>

crysty13:
Mai am locuri libere in masina pentru Dambovicioara...cu plecarea din Pitesti ...locuri limitate...

iulia Coros:

--- Citat din: crysty13 din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 15:38 ---Mai am locuri libere in masina pentru Dambovicioara...cu plecarea din Pitesti ...locuri limitate...

--- Terminare citat ---
Ma-nscriu pentru 1 loc  ;)

admin:
Va transmit Email tabelul complet cu participantii, pentru a va putea contacta in vederea grupajelor.

admin:
Am transmis lista de participanti, orasele de unde vin fiecare si  adresele de Email. In situatia in care nu puteti lua legatura cu cineva dintr-un posibil grupaj, am sa-i cer acordul pentru a va putea transmite numarul de telefon. Doar anuntati-ma!

Dupa ce se fac grupajele, (am inteles ca din zona Bucuresti - Pitesti ar fi 3 masini care pleaca spre Dambovicioara - care nu stiu inca daca au toate locurile ocupate - am sa va rog sa ma anuntati sau aici pe forum sau Emal daca mai aveti locuri disponibile si cate, pt a incerca si eu sa fac conexiuni intre voi.

In afara de Simona, care mi-a comunicat ca o sa ajunga in jurul orei 15.40 in gara, doresc sa stiu daca mai sunt persoane care vin cu mijloace de transport in comun, pt a le putea prelua din gara sau autogara.

Acest topic ramane deschis, am sa incep sa postez cate ceva despre program, zona, locatie, etc.

admin:
Incep cu vremea...

Link catre prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile in Dambovicioara:
http://www.starea-vremii.com/arges/dambovicioara

http://www.vremea-meteo.com/ro/1/vremea-prognoza-meteo.asp?C=Dambovicioara&U=dambovicioara

Se pare ca nu o sa avem parte nici de ploaie, nici de frig, nici de vant. O sa fie rece evident, suntem in noiembrie, dar o temperatura ca ne va permite sa iesim in natura.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă