Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012

<< < (18/36) > >>

admin:
Azi am trecut pe la biroul Samizei, imi spunea ca s-au ocupat toate locurile. Ramane insa sa verificam impreuna deseara ce a mai fost pe drum ca plata, ce i-a intrat in cont. Deci deocamdata intrerupem inscrierile, astept sa primesc maine dimineata lista finala si atunci pot comunica cu exactitate si participantii si daca mai este sau nu vreun loc liber.

Mai am foarte putin la actiunile de anul viitor, intr-o zi doua, finalizez. Si apoi ma mut pentru 10 zile pe acest topic. Astept sa va cunosc pe cei noi, sa-i reintalnesc pe cei vechi! Vreau sa fie iesire placuta si un prilej de relaxare pentru toata lumea care o sa participe la Dambovicioara. Indiferent de vreme, dar daca mai tine un pic asa, va fi perfect!

monica.deaconeasa:

--- Citat din: admin din Marți, 13 Noiembrie 2012, 17:14 ---Azi am trecut pe la biroul Samizei, imi spunea ca s-au ocupat toate locurile. Ramane insa sa verificam impreuna deseara ce a mai fost pe drum ca plata, ce i-a intrat in cont. Deci deocamdata intrerupem inscrierile, astept sa primesc maine dimineata lista finala si atunci pot comunica cu exactitate si participantii si daca mai este sau nu vreun loc liber.

Mai am foarte putin la actiunile de anul viitor, intr-o zi doua, finalizez. Si apoi ma mut pentru 10 zile pe acest topic. Astept sa va cunosc pe cei noi, sa-i reintalnesc pe cei vechi! Vreau sa fie iesire placuta si un prilej de relaxare pentru toata lumea care o sa participe la Dambovicioara. Indiferent de vreme, dar daca mai tine un pic asa, va fi perfect!

--- Terminare citat ---
de abia astept

Karola:
 :( Nu mai scrie nimeni pe aceasta ,,strada''???

admin:
Continui eu, cu lista finala de participanti. Lista este inchisa, nu ma sunt locuri.

1   Nicoleta F   Bucuresti
2   T Cristina   Bucuresti
3   Gina L   Alexandria
4   B Rialda   Bucuresti
5   Ioana M   T Magurele
6   Monica D   Bucuresti
7   Simona V   Moldova
8   Maria M   Bucuresti
9   Iulia C   PITESTI
10   Viorel T   Bucuresti
11   Cristi S   Pitesti
12   Carla T    Sibiu
13   M Georgeta   Bucuresti
14   Geta S   Bucuresti
15   Violeta  P   Bucuresti
16   S Emilia   Sibiu
17   G Maria   Sibiu
18   Gigi     Sibiu
19   Samiza   Sibiu

Karola:
Multumesc, Sibiul s-a inmultit.......super fain!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă