Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012

<< < (15/36) > >>

monica.deaconeasa:

--- Citat din: illina din Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 21:26 ---Cred ca este o idee foarte buna! Am sa cer detalii de la Samiza luni si sper sa putem lua legatura.Daca-mi amintesc bine nu avem voie sa postam numere de telefon pe site, dar poti lua numarul meu de telefon de la ea (sau eu bine'nteles tel. tau)

--- Terminare citat ---
s-a trimis email cu nume+nr tel+adrese email

admin:
ok, credeam ca nu l-ai primit. Acum l-am trimis si iliniei. Maine dimineata il trimit tuturor celor care sunt pe tabel.

monica.deaconeasa:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 21:32 ---ok, credeam ca nu l-ai primit. Acum l-am trimis si iliniei. Maine dimineata il trimit tuturor celor care sunt pe tabel.

--- Terminare citat ---
buna seara. am primit emailul cu lista celor care vor veni la dambovicioara. deja am vobit la tel cu illina. multumesc

illina:
Multumesc, am si luat legatura cu Monica!

ella:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 21:32 ---ok, credeam ca nu l-ai primit. Acum l-am trimis si iliniei. Maine dimineata il trimit tuturor celor care sunt pe tabel.

--- Terminare citat ---
Eu nu am primit tabelul cu cei care participa la Tabara New Entry Dambovicioara.Zilele acestea o sa platesc si a doua parte.
As avea o intrebare legata de participarea la diferite actiuni-limita de varsta trebuie respectata cu strictete? Eu sunt o persoana dinamica,dar cand vad acolo scris- pana la 45ani- ma intreb daca nu cumva chiar nu pot face fata.E adevarat ca am frica de inaltime(in sensul ca nu o sa fac niciodata alpinism)dar sa urc pe munte nu cred ca ar fi o problema .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă