Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012

<< < (12/36) > >>

monica.deaconeasa:
buna seara iulia
ar fi o idee cu pitestiul. sa vin din bucuresti in pitesti cu microbuzul, iar acolo sa ne intalnim si sa mergem impreuna catre dambovicioara

monica.deaconeasa:

--- Citat din: illina din Joi, 01 Noiembrie 2012, 19:24 ---Buna seara! Fac parte dintre cei inscrisi pentru Dambovicioara, eu vin din Turnu Magurele cu masina, nu m-am hotarat pe ce traseu (prin Pitesti sau prin Targoviste), daca doreste cineva sa mergem impreuna, luam legatura!

--- Terminare citat ---
buna seara. as veni si eu cu dvoastra. as veni din bucuresti fie in pitesti fie in targoviste. se poate?

admin:
Am sa va pun in legatura, pt ca nu mai este mult pana ...ne intalnim! Sper ca vremea sa se pastreze asa cum e acum. Sa ne putem bucura de 3 zile de aer de munte!

monica.deaconeasa:

--- Citat din: admin din Joi, 08 Noiembrie 2012, 06:58 ---Am sa va pun in legatura, pt ca nu mai este mult pana ...ne intalnim! Sper ca vremea sa se pastreze asa cum e acum. Sa ne putem bucura de 3 zile de aer de munte!

--- Terminare citat ---
multumesc frumos. astept vesti.

monica.deaconeasa:

--- Citat din: monica.deaconeasa din Joi, 08 Noiembrie 2012, 20:58 ---multumesc frumos. astept vesti.

--- Terminare citat ---
buna seara. aveti vreun raspuns?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă