Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012

<< < (10/36) > >>

ella:

--- Citat din: admin din Joi, 01 Noiembrie 2012, 11:25 ---Sunt foarte ocupat si-mi scapa anumite lucruri. Imi pare rau. Ti-am transmis un Email cu adresa de Email. Nu am gasit in baza tf. Sper sa fie ok si doar atat.

--- Terminare citat ---

ella:
Multumesc.N-am vrut sa te deranjez,dar imi faceam tot felul de griji in legatura cu transportul si daca a ajuns avansul,n-as vrea sa ratez intalnirea cu voi.

admin:
Ok, Ella, nu te trebuie sa te scuzi si nu este nici un deranj - de asta sunt aici - vina este a mea, promisesem sa-ti transmit datele lui Annalys. Dar asa cum iti scriam am niste zile full. Mai scap cate putin aici sau pe fb la pagina noastra. In rest oferte pt Sibiel, calculatii pt anul viitor si transportul pt Singles Camp. Dupa cum spuneam plecarile au sa fie din Bucuresti si vreau sa vad ce impact asupra tarifelor o sa aiba decizia asta.

admin:
Neo, esti new entry dpdv al participarii la tabere. Am vazut ca ai mai multe postari aici, deci ca si user ai deja ceva vechime. Ce vreau sa-ti explic: la tabere, in special la cele de new entry, participarea se face doar pe parcursul: inscriere - corespondenta - rezervare. Exclus sa se vina din afara: gen stiu ca sunteti acolo, ma cazez si eu in alta parte si vin sa vad ce este. Taberele si actiunile Singles Camp se desfasoara intr-un cadru organizat si participarea se face doar in urma parcursului pe care ti l-am descris mai sus.
Deci daca doresti sa participi, transmite-mi un Email cu detaliile solicitate: nume, numar de telefon, orasul din care vii. Eu sau Samiza te contactam si apoi discutam de partea de rezervare.

ella:
Buna ,Annalys,
Ti-am trimis mesaj cu nr.meu de telefon(mi-a dat Gigi adresa).Suna-ma cand poti sau trimite-mi nr. tau si te sun eu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă