Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012

<< < (3/36) > >>

admin:
In legatura cu transportul din Bucuresti: in situatia in care nu exista dintre participanti, persoane care-si pun la dispozitie masina, pt un grupaj de 4-5 persoane, varianta optima, la care m-am gandit in momentul in care am selectat destinatiile este transportul cu autocarul. Mai jos doua link-uri pt Bucuresti - Campulung si Campulung - Dambovicioara.

http://www.autogari.ro/Transport/Campulung_Muscel-Dambovicioara/72-13819.aspx
http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Campulung_Muscel/643-72.aspx

Sunt in total 4 ore de mers, cu o pauza de 2 ore si treisfert la Campulung. Se pleaca la 9.15 din Bucuresti, la 16.08 sunteti la Dambovicioara.

Geta D:
Buna!
Eu sunt din Bucuresti. Cine mai este din Bucuresti care doreste sa mearga la Dambovicioara ? Poate mergem impreuna cu microbuzul pana acolo. Timpul parcurs pe drum este destul de mare si ar trece mai usor daca am fi mai multi.
Astept vesti de la voi.

admin:
Completez tabelul cu ultimii inscrisi:
1.Amaria
2.Cocolino
3.Nicoleta bucuresti
4.Diana G
5.Dinu geta
6.Nae7
7.Danniela
8.Mari_a
9.Iulia Coros
10. Maria57
11.Kike
12.Ella
13.Ioana M
14.Simona V
15.Natalia D

ella:

--- Citat din: Geta D din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 21:47 ---Buna!
Eu sunt din Bucuresti. Cine mai este din Bucuresti care doreste sa mearga la Dambovicioara ? Poate mergem impreuna cu microbuzul pana acolo. Timpul parcurs pe drum este destul de mare si ar trece mai usor daca am fi mai multi.
Astept vesti de la voi.

--- Terminare citat ---
Si eu ajung in Bucuresti(sunt din Alexandria)si mi-ar placea sa mergem impreuna .Luam legatura dupa definitivarea listei .Azi merg sa platesc avansul.

Danniela:
Salut, Gigi!
Imi doresc sa particip dar am vazut perioada si mi-e greu sa dau un raspuns acum...in consecinta, trece-ma pe lista rezervelor, te rog!!! Multumesc si va doresc un weekend cu soare, tuturor!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă