Arhiva > Arhiva
Poezie in Singles Camp
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:48 ---portocaliu ai zis? oroare!
stii tu ce durere mare am eu, oare?
(cred ca e migrena de la acea culoare)
--- Terminare citat ---
durerea de stomac, asta conteaza...
ceaiul de trandafiri, he, he, nu te salveaza. >:D
micaela:
--- Citat din: bit din Marți, 02 Octombrie 2012, 22:22 ---De care El Zorab? Turbo sau injectie directa? Ca sa stiu cum il punem intre capre si oi.
--- Terminare citat ---
Ete na, acuma. Cu digestie in trei pistoane, ca Trabantu', ca li se urca capitalismu' la cap oilor si lasa balta si Miorita, si gura de rai, si te trezesti cu turma pe Champs Elysees. :buck2:
bit:
Deci: in urma presiunilor politice si a amenintarilor cu flacara viole(n)ta, cu regret tre`sa disjung caprele de oi. Cica nu se respecta traditiile zoo-minoritatilor . Asa ca oile vor pleca in transhumanta in puritate etnica maxima. Iar caprele vor merge la spa cu Bianca Dragusanu.
micaela:
--- Citat din: bit din Marți, 02 Octombrie 2012, 23:26 ---Deci: in urma presiunilor politice si a amenintarilor cu flacara viole(n)ta, cu regret tre`sa disjung caprele de oi. Cica nu se respecta traditiile zoo-minoritatilor . Asa ca oile vor pleca in transhumanta in puritate etnica maxima. Iar caprele vor merge la spa cu Bianca Dragusanu.
--- Terminare citat ---
nu stiu... mie imi suna a zoo-discriminare. adica de ce caprele n-ar haladui si ele in transhumanta, mai ales ca se belesc inlatura tzarcurile la baza dealurilor, de cand cu spatiu Schengen?
sa zburde capritele prin lume, libere! :) Cum se spune meeee in engleza?
Lili Zamfirescu:
n-as prea's crede. caprele s-au studiat la sorbona si se ecsprima manierat si cu pardon. cunosc titanii literaturii universale si recita cu intonatie retelele lu' sanda marin. asa ca...plizzz...o companie mai selecta. daca nu vrei sa-ti iei si la pachet extra flacara violet... :fight:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă