Arhiva > Arhiva
Poezie in Singles Camp
Plusar:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Joi, 10 Ianuarie 2013, 15:17 ---hai, cere taxare fara Fuego&Hrusca si-o sa-ti atragi mania publica si multi pumni in cap...deloc nu esti atent! adapteaza versurile la cerinte, lasa-le p'alea de tristete si inima mov ca e' perimate, zi de maicuta batrana cu braul de lana bradul pe luna...bai frate!!!! cum esti!
--- Terminare citat ---
cred ca ma retrag ! deja fanii vad ca nu imi inteleg arta si solicita sa compun versuri care nu-mi reflecta starea de spirit ! :sorry:
otiliamano:
nu fii suparat... te sustin eu :)
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Plusar din Joi, 10 Ianuarie 2013, 15:40 ---cred ca ma retrag ! deja fanii vad ca nu imi inteleg arta si solicita sa compun versuri care nu-mi reflecta starea de spirit ! :sorry:
--- Terminare citat ---
aaaa....pai zi asa! suferi din amor!!! . :smitten:....acu' se explica! pai tanar esti, june esti...cine ce treaba are...si cum spuneam. lasa fitzele si nu le mai suferi atata si hai sa facem bani. tu compui si io te impresariez... *|*
Plusar:
am citit cateva pagini in urma din topicul asta cu poezia si ajung la concluzia ca ... l-am masacrat !!! :blush:
ma retrag in glorie de aici inainte sa-mi taie Gigi craca ! :(
steliana:
--- Citat din: Plusar din Joi, 10 Ianuarie 2013, 22:27 ---am citit cateva pagini in urma din topicul asta cu poezia si ajung la concluzia ca ... l-am masacrat !!! :blush:
ma retrag in glorie de aici inainte sa-mi taie Gigi craca ! :(
--- Terminare citat ---
dupa ce ai pus pana la bataie... o dai in craci ... pai Gigi e in vacanta pe topicul asta :magic:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă