Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893488 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2775 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 21:55 »
Nuuu, ca n-am prea fost cuminte  :blush:  Ce sa-mi aduca?! O nuielusa!

(Tu lasa sania aia mai incet, ca vod ca tot pica bietul Mos din ea! Macar Mos Craciun sa ajunga si la mine :D )

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2776 : Joi, 06 Decembrie 2012, 08:02 »
Nuuu, ca n-am prea fost cuminte  :blush:  Ce sa-mi aduca?! O nuielusa!
.......
(Tu lasa sania aia mai incet, ca vad ca tot pica bietul Mos din ea! Macar Mos Craciun sa ajunga si la mine :D )

Eh, seamana mai mult a bagheta magica !!   :laugh:

PS: Ajunge mosu' inaintea saniei !!  :2funny:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #2777 : Joi, 06 Decembrie 2012, 09:12 »
(Tu lasa sania aia mai incet, ca vod ca tot pica bietul Mos din ea! Macar Mos Craciun sa ajunga si la mine :D )
Da, mai Gabi...de ieri am vrut sa-ti spun....fetele alea erau mai funny, decat Mosu' asta care pierde sacu'.. ;)  ^-^
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2778 : Joi, 06 Decembrie 2012, 12:50 »
Da, mai Gabi...de ieri am vrut sa-ti spun....fetele alea erau mai funny, decat Mosu' asta care pierde sacu'.. ;)  ^-^

Mosu ' si el mai "catinel " asa !!   

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #2779 : Joi, 06 Decembrie 2012, 14:23 »
 ;)

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #2780 : Joi, 06 Decembrie 2012, 14:41 »
Pai... eu nu stiu daca am nimerit bine aici, dar discutii prin imagini nu inseamna doar fotografii, nu-i asa?

Am descoperit pe undeva prin forum un locsor unde Gigi scria despre scoala de lipitani din Viena.
Am fost asta primavara acolo si am cumparat un DVD pe care l-am ripuit ca sa-l pun aici. La spectacol nu m-au lasat nici macar sa fac fotografii. M-au prins de doua ori si m-au rugat atat de frumos, incat mi-a fost rusine sa mai incerc si a treia oara, desi ma ardea la suflet sa plec de-acolo cu o amintire "originala" :)
As vrea sa pun aici filmul cu spectacolul cailor. Este minunat! Dar la inceput (cred ca si la sfarsit) se face o descriere in engleza. Daca este cineva dispus sa traduca, eu voi pune apoi subtitrarea.

De asemenea, nu stiu ce merge in acest forum - doar linkul sau embed code? Stie cineva? Cand postati filmulete de pe You Tube, ce puneti?

Pana primesc un raspuns, va pun un link ce imi place tare mult. Este de pe un alt CD. Sper sa va placa.

http://fereastracasatrezirii.blogspot.ro/2012/05/dans-in-doi.html

NICOLAE

• Vizitator

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #2782 : Joi, 06 Decembrie 2012, 14:46 »
Lia, pentru fillmulete sau montaje youtube, se insereaza link-ul acestora, iar soft-ul forumului stie sa le incorporeze si sa le recunoasca ca atare.

Nu reusesc sa deschid link-ul postat, cred ca este ceva destul de mare si se incarca foarte greu. Poate de vina este platforma pe care sta, nu stiu.

As fi tare - tare multumit sa am filmuletul cu lipitanii de la Scoala Spaniola. Am tot dat tarcoala DVD-urilor, dar mi s-a parut mult la final de excursie....

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2783 : Joi, 06 Decembrie 2012, 16:30 »
SIBIU ZILELE ACESTEA,,,

::) ... Abia astept sa-l vedem si noi, in familie, in seara de Craciun.  :angel:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #2784 : Joi, 06 Decembrie 2012, 18:12 »
SIBIU ZILELE ACESTEA,,,
http://www.evz.ro/detalii/stiri/magia-craciunul-exista-crezi-ca-aceste-fotografii-sunt-realizate-in-romania-1014527.html

ce frumooooos...... :) pacat ca e asa departe..Sibiul....azi merg pe la Universitate; cica e o piata de Craciun...sa vedem...
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2785 : Joi, 06 Decembrie 2012, 21:43 »

Un la multi ani de la moshu' :thumbup:

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #2786 : Joi, 06 Decembrie 2012, 22:18 »
Acum merge?

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #2787 : Joi, 06 Decembrie 2012, 22:22 »
Cai lipitani Viena

<iframe src="
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>
" width="500" height="500" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #2788 : Joi, 06 Decembrie 2012, 22:33 »
Cai lipitani Viena

Mi se pare imaginea putin alungita. O sa incerc maine un alt format. E pacat sa nu se vada ok.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #2789 : Joi, 06 Decembrie 2012, 22:47 »
Vad ca site-ul nu face conversia link-ului automat. E nevoie de embed code, doar ca Vimeo asta mereu imi creeaza probleme. Va trebui sa descopar cum functioneaza. Cu You Tube se pare ca e mai usor.