Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893495 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2640 : Joi, 11 Octombrie 2012, 21:07 »
.........Eu personal nu consider ca ma irosesc... cel putin, nu pentru moment. ........ Pentru ca am in jurul meu o groaza de oameni care ma iubesc (uneori ma intreb ce am facut ca sa ii merit...). Si pentru ca am foarte mult de pus in balanta comparativ cu o viata in doi, talerul celalalt (daca va fi sa fie), trebuie sa atarne mult mai greu... ca sa renunt la ceea ce am. Adica va trebui sa fie pe bune, totul sau nimic. Altfel, eu nu as schimba nimic din viata mea. 

termenul de "irosit", ma tem ca nu a fost cel mai fericit; este valabil si pentru voi si pentru noi si ma gandeam mai mult la irositul intim afectiv; pentru ca in rest, cam toti avem pe langa noi persoane care tin la noi, colegi, rude.  sunt convins ca dai foarte mult tuturor celor din jurul tau si ca primesti de asemenea de la ei.  dar parca mai este ceva care lipseste, altminteri nu ati vorbi pe-aici atat despre iubire, single sau in cuplu, influentele astrelor etc. e bine daca ai optat pentru acel "pe bune", that's all.

...... Numa' zi si mie in care ziar sa dau anunt, ca sa nu ma mai irosesc in singuratate? Exclus relatii "ca sa nu fiu singura". Eu il vreau pe potrivitu' si numai pe el. Daca nu-l aflu, ce sa fac? da si tu un sfat practic, ceva....

nu stiu sa existe un astfel de ziar...la fel, nu stiu de unde sa-l iei pe potrivitu' acela; poate se va ivi el la un moment dat; poate chiar s-a ivit si treci pe langa e,l poate zilnic, poate din cand in cand. si niciodata nu vei sti acest lucru cand te vei intalni cu cineva, fata in fata: sa va uitati unul la altul si sa ziceti! o, tu esti! da, eu sunt! (astfel de lucruri cred ca se intampla doar in filme sau in cartile acelea care au picurat astfel de lucruri in imaginatia multora; sau s-ar putea ca dialogul sa fie unul mut, ca acela din poza anterioara ;D).
cu adevarat vei sti ca potrivitu' este cel potrivit doar dupa ce veti manca un sac de sare impreuna. :)

"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2641 : Joi, 11 Octombrie 2012, 21:13 »
poza de mai jos nu este despre nuditate, nu este nici obscena, nici vulgara nu mi se pare; este o reclama de fapt; nu stiu care sunt normele forumului in unele privinte dar daca se considera ca ofenseaza cu ceva, va rog sa o scoateti de aici.

Remember to wear a bicycle  helmet.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2642 : Joi, 11 Octombrie 2012, 21:50 »
si eu sunt destul de uituca  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2643 : Joi, 11 Octombrie 2012, 21:55 »

nu stiu sa existe un astfel de ziar...la fel, nu stiu de unde sa-l iei pe potrivitu' acela; poate se va ivi el la un moment dat; poate chiar s-a ivit si treci pe langa e,l poate zilnic, poate din cand in cand. si niciodata nu vei sti acest lucru cand te vei intalni cu cineva, fata in fata: sa va uitati unul la altul si sa ziceti! o, tu esti! da, eu sunt! (astfel de lucruri cred ca se intampla doar in filme sau in cartile acelea care au picurat astfel de lucruri in imaginatia multora; sau s-ar putea ca dialogul sa fie unul mut, ca acela din poza anterioara ;D).
cu adevarat vei sti ca potrivitu' este cel potrivit doar dupa ce veti manca un sac de sare impreuna. :)

nu exista ziar de potrivit oameni?  :-[
la ce atentie concentrativa am eu e foarte probabil sa trec si pe langa potrivitu' si pe langa mama lui fara sa-i observ.  ;D
hai, mai, chiar un sac intreg? eu am tensiunea mica, da' el daca face hipertensiune si mai si retine apa?  :2funny:

cat despre "irosit", sunt de acord, dar nu la reflexiv ("ne" irosim) ci referitor la un timp, din pacate ireversibil, care n-a fost trait cu un anumit fel de bucurie.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2644 : Vineri, 12 Octombrie 2012, 13:54 »
... nu stiu de unde sa-l iei pe potrivitu'

femeia alege barbatul care o va alege  ;) ... - p. geraldy
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2645 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:52 »
femeia alege barbatul care o va alege  ;) ... - p. geraldy

Smechera de nepoata-mea... la o luna jumate:

Ce-mi place de ea... deja scoate limba lumii intregi.  ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2646 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:56 »

copiii sunt mai destepti decat noi, mai sinceri, mai buni, mai dezinteresati. sa fie sanatoasa!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #2647 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:32 »
draga mea guess, cand am zis de gemeni cu berbec, a fost doar asa, un guess! ;) habar nu am despre zodii! nici nu m-am gandit vreodata ca trebuie sa-mi gasesc perechea in functie de harta astrala.  desi am auzit ca sunt popoare care practica aceasta metoda pentru a gasi cele mai bune combinatii pentru copiii lor.
multumesc pentru informatie, eu sunt berbec, asa ca o sa-mi caut o geamana de-acum incolo... sau doua? ;)
nici io nu-s o impatimita a zodiilor, e adevarat ca sunt calitati si defecte caracteristice fiecarei tipologii zodiacale, dar eu pariez pe OM, nu pe zodie. fiecare din noi suntem unici, speciali si avem acel "ceva" care ne deosebeste de altul din aceeasi zodie.
am avut o singura experienta la superlativ cu o persoana din zodia gemenilor, de aceea mi-am permis s-o mentionez ca exemplu. asta nu inseamna ca toate relatiile cu gemeni ar decurge la fel.  ;) acel om a fost deosebil, perfect pentru mine atunci.  :smitten:
legat de intrebarea ta, io zic sa nu frangi inimi . daca e vorba de "gemene", ia-le pe ambele  ::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #2648 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:34 »

sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea.  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2649 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:51 »
nepotica ta, Carol, prezinta bune premise. Si Einstein si eu suntem din folderul celor care scot limba si fizic si metaforic.  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2650 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:23 »
Asa ma gandeam si eu.  :P Multumesc!  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2651 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 19:31 »
fiindca am offtopicuit rau, pe alt topic, sa revenim la ordine.  :)

e toamna. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2652 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 20:49 »
Ai dreptate, Mica... e toamna... spre iarna... n-ar mai fi.  |o
Asa ca ma consolez ca Degetica tocmai s-a invoit sa ma intruchipeze...  ;D

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #2653 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 21:52 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2654 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 22:31 »