.........Eu personal nu consider ca ma irosesc... cel putin, nu pentru moment. ........ Pentru ca am in jurul meu o groaza de oameni care ma iubesc (uneori ma intreb ce am facut ca sa ii merit...). Si pentru ca am foarte mult de pus in balanta comparativ cu o viata in doi, talerul celalalt (daca va fi sa fie), trebuie sa atarne mult mai greu... ca sa renunt la ceea ce am. Adica va trebui sa fie pe bune, totul sau nimic. Altfel, eu nu as schimba nimic din viata mea.
termenul de "irosit", ma tem ca nu a fost cel mai fericit; este valabil si pentru voi si pentru noi si ma gandeam mai mult la irositul intim afectiv; pentru ca in rest, cam toti avem pe langa noi persoane care tin la noi, colegi, rude. sunt convins ca dai foarte mult tuturor celor din jurul tau si ca primesti de asemenea de la ei. dar parca mai este ceva care lipseste, altminteri nu ati vorbi pe-aici atat despre iubire, single sau in cuplu, influentele astrelor etc. e bine daca ai optat pentru acel "pe bune", that's all.
...... Numa' zi si mie in care ziar sa dau anunt, ca sa nu ma mai irosesc in singuratate? Exclus relatii "ca sa nu fiu singura". Eu il vreau pe potrivitu' si numai pe el. Daca nu-l aflu, ce sa fac? da si tu un sfat practic, ceva....
nu stiu sa existe un astfel de ziar...la fel, nu stiu de unde sa-l iei pe potrivitu' acela; poate se va ivi el la un moment dat; poate chiar s-a ivit si treci pe langa e,l poate zilnic, poate din cand in cand. si niciodata nu vei sti acest lucru cand te vei intalni cu cineva, fata in fata: sa va uitati unul la altul si sa ziceti! o, tu esti! da, eu sunt! (astfel de lucruri cred ca se intampla doar in filme sau in cartile acelea care au picurat astfel de lucruri in imaginatia multora; sau s-ar putea ca dialogul sa fie unul mut, ca acela din poza anterioara

).
cu adevarat vei sti ca potrivitu' este cel potrivit doar dupa ce veti manca un sac de sare impreuna.