Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893302 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1635 : Luni, 16 Aprilie 2012, 13:10 »
Continui seria de fotografii din Catedrala de care va vorbeam, din Catania-Sicilia.

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #1636 : Luni, 16 Aprilie 2012, 13:14 »

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1637 : Luni, 16 Aprilie 2012, 13:29 »
Valaura, frumuseţea fotografiilor este cu totul aparte. Ai tot privi si ai tot admira asemenea imagini...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1638 : Luni, 16 Aprilie 2012, 20:52 »
Continui seria de fotografii din Catedrala de care va vorbeam, din Catania-Sicilia.
         ....

interesant, mie imi plac catedralele catolice, mi se par luminoase si aerisite spre deosebire de manastirile ortodoxe ( nu e o regula !!);
nu ne-ai spus Aura cand ai fost pe acolo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1639 : Luni, 16 Aprilie 2012, 21:13 »
interesant, mie imi plac catedralele catolice, mi se par luminoase si aerisite spre deosebire de manastirile ortodoxe ( nu e o regula !!);

Si mie! Preferata mea e Sacre-Coeur...

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #1640 : Marți, 17 Aprilie 2012, 01:12 »
   Gabi, in Sicilia am fost pe 1 martie '12. Este in Catania un parc unde se scrie zilnic data. E ceva mai deosebit

Tot acolo functioneaza mult Politia calare...

Caroline, cand am fost in Paris acum patru ani am stat la un hotel chiar langa catedrala Sacre-Coeur. E impresionant si inauntru dar si in jur.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1641 : Marți, 17 Aprilie 2012, 10:37 »
   Gabi, in Sicilia am fost pe 1 martie '12. Este in Catania un parc unde se scrie zilnic data. E ceva mai deosebit
            ....

ehe, asa martisor mai zic si eu  :thumbup:
eu as emigra acolo, aia nu stiu cum arata zapada

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #1642 : Marți, 17 Aprilie 2012, 20:56 »
      Stii, Gabi, se zice ca cine vrea sa vada Italia, mai intai tre sa mearga in Sicilia. E speciala...Nu a fost un cadou de la iubit... ci de la fata mea cea mare cu care am si fost.
       Catedrala de care vb:

Am urcat cu ghidul pe Etna, simbolul Siciliei, doar pana la 2000 m din 3290, deoarece doar cu o zi inainte se daduse drumul circulatiei fiind blocat. Erau inca zapezi cam cum erau la noi la ses.
      Un palc de padure care a rezistat atator scurgeri de lava pe un versant al Etnei. Ce se vede negru este lava uscata(am luat o mostra)

Si ca sa coboram putin cu picioarele pe pamant va arat si o imagine care nu ne este straina noua... :o, bineinteles ca era roman...ca i-am adresat niste cuvinte si a zambit cu subanteles...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1643 : Marți, 17 Aprilie 2012, 21:15 »
splendide imaginile de pe Etna.
mai putin fascinanta e aceea cu "cioara vopsita" (ca acela nu e blond cum nu sunt eu Marilyn Monroe) ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1644 : Miercuri, 18 Aprilie 2012, 08:15 »
      .....
     Am urcat cu ghidul pe Etna, simbolul Siciliei, doar pana la 2000 m din 3290, deoarece doar cu o zi inainte se daduse drumul circulatiei fiind blocat. Erau inca zapezi cam cum erau la noi la ses.
      Un palc de padure care a rezistat atator scurgeri de lava pe un versant al Etnei. Ce se vede negru este lava uscata(am luat o mostra)
      .........
     Si ca sa coboram putin cu picioarele pe pamant va arat si o imagine care nu ne este straina noua... :o, bineinteles ca era roman...ca i-am adresat niste cuvinte si a zambit cu subanteles...

mereu aud stiri pe la tv despre Etna ca iar a erupt, ca fumega, ca exista activitate in zona , trebuie sa ai mare curaj sa urci pe un munte care stii ca in orice moment poate sa erupa , frumoase imagini, ma asteptam sa vad un peisaj selenar si fara nici un pic de vegetatie

cat despre nenea' trebuie sa recunosc ca se vede ca s-a straduit sa aiba un aspect cat de cat comercial; as spune pana si oamenii strazii sunt mai curati si mai ingrijiti pe alte meleaguri  

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1645 : Miercuri, 18 Aprilie 2012, 08:38 »
Eu am auzit ca Etna va erupe in perioada 3-13 iunie... anu' asta! Zice ca va fi prapad!   :giggle:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1646 : Miercuri, 18 Aprilie 2012, 08:42 »
mah, io voi fi un picut mai departisor ( o idee mai spre nord )   :dance:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1647 : Miercuri, 18 Aprilie 2012, 14:24 »
ORIGAMI

Six Amazing Pop-Up Paper Sculptures

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1648 : Miercuri, 18 Aprilie 2012, 19:33 »
interesante luci, mereu mi-au placut figurinele astea obtinute din hartie, chiar la un moment dat am tras de la cineva la xerox o carte despre origami in ideea sa ma apuc si eu sa fac astfel de modele dar niciodata nu mi-am gasit timp

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1649 : Miercuri, 18 Aprilie 2012, 21:00 »
   Timpul parcă nu ne mai ajunge, Gabi.  Nu putem cumpăra cu bani mai mult timp? In ceea ce priveste origami, unii l-au considerat  ca un simplu joc, dar cei mai multi îl socotesc artă, datorită posibilităţii de a reprezenta în mod creator şi realist diferite subiecte. Adevărata frumuseţe a acestei arte este simplitatea care constă în abilitatea de a exprima caracteristicile esenţiale ale obiectelor.  :)