Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 907500 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1245 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 16:00 »
Pai exact asta era ideea.  :)
Urate vremuri!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1246 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 18:37 »
Ma rog, care topic vreti voi, poate fi asta, celalat sau unul complet nou.
Dar prea multe topice pe categorii de fotografie pe un forum de socializare, nespecializat deci pe asta, mi se pare excesiv.

Hugh! (Adica "Am zis" in limba pieilor rosii)  :)

Sunt doar doua topice: asta, dedicat peisajelor, si celalalt pentru de toate. E prea multe?  ;D Sau ne-apucam de jucat "gramada cere virf"? :P

Si e "Howgh", nu "Hugh" (de la Karl May citire). Ca am rupt (la propriu) Winnetou si Old Surehand de cit le-am citit in adolescenta. Voiam sa ma fac piele rosie!

Offline carmentoma

• Full Member
  • Mesaje postate: 136
« Răspuns #1247 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 19:01 »
Voiam sa ma fac piele rosie!

...Si ce (cine) te-a oprit?!?

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1248 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 19:10 »
...Si ce (cine) te-a oprit?!?

Pielea, care nu era rosie. Si triburile de comanche care nu mai existau demult :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #1249 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 20:07 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1250 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 20:53 »
da, vremuri urate, da' noi eram mai frumosi :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1251 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 21:00 »
Pai... eram tineri. Si tot ce-i tanar e frumos  :)

(Auleu, noi aici discutam fara imagini!  :o  )

silviu

• Vizitator

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #1253 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 22:03 »
Sunt doar doua topice: asta, dedicat peisajelor, si celalalt pentru de toate. E prea multe?  ;D Sau ne-apucam de jucat "gramada cere virf"? :P

Si e "Howgh", nu "Hugh" (de la Karl May citire). Ca am rupt (la propriu) Winnetou si Old Surehand de cit le-am citit in adolescenta. Voiam sa ma fac piele rosie!

Asa e ai dreptate, sint doua topice dar amindoua cu titluri restrictive, specializate pe domenii. Unul in care nu e voie decit cu "peisaje" altul la care trebuie musai sa fie o "discutie" prin imagini. Discutia presupune dialog, dezbatere, deci imaginea aia sa fie adaptata pt. asa ceva. Or un artist, fie el si amator, nu are neaparat  dorinta ori poate n-are putirinta de "discutie". Poate fotografia  lui nu se ridica atit de sus si e descurajat din start s-o posteze. Artistul (si toti sintem un pic artisti, nu? :) ) vrea in primul rind sa se exprime pe sine si nu neaparat sa provoace o dezbatere.

Ai dreptate si cu "howgh", asa e in engleza stiu pentru ca si mie mi-a placut mult Karl May.  :) Dar tot in copilarie mai citeam cu frenezie o revista franceza, Pif, si cu mult amuzament savuram replicile indienilor translatate in franceza in benzile lor desenate  "Loup Noir" ori "Capitaine Apache" si in care indienii nu mai  spuneau howgh ci..."hugh"  ;D ;D

Niste ani mai tirziu m-am amuzat la fel de bine de o frantuzoaica atunci cind a cerea in engleza "otshocla" (avea o pronuntie de un comic incredibil) si nu pricepea niciodata nimeni ce voia.  E voia "hot chocolate" :) :) :)

Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1254 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 22:50 »
Ups! Era sa uit de "peisaj"  :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1255 : Joi, 10 Noiembrie 2011, 23:13 »
Asa e ai dreptate, sint doua topice dar amindoua cu titluri restrictive, specializate pe domenii. Unul in care nu e voie decit cu "peisaje" altul la care trebuie musai sa fie o "discutie" prin imagini.

Manny cred ca pur si simplu avem o diferenta de interpretare aici. Si, fara suparare, interpretezi prea restrictiv denumirile acestor 2 topice. In ce priveste topicul celalalt, discutia in sine o reprezinta pozele. Nu inseamna ca musai puse niste poze care sa creeze discutii pe marginea lor. Ci doar discutii intre poze daca vrei :)

Cit priveste "Peisaje - natura in imagini" da, asta e limitat la peisaje. Si ultima fata postata de tine e un peisaj natural superb  :D La urma urmelor, si noi oamenii facem parte tot din natura. Mai ales cind ne pozam in sinul ei :) Deci, daca ti-e teama ca vei fi offtopic pe unul din acestea doua, nu prea ai cum :)

Eu zic sa nu ne mai impiedicam de amanunte acolo unde nu e cazul si sa lasam ochiul sa se bucure de ceea ce altii au considerat a fi frumos vazut prin obiectivul lor.

Ai dreptate si cu "howgh", asa e in engleza stiu pentru ca si mie mi-a placut mult Karl May.  :) Dar tot in copilarie mai citeam cu frenezie o revista franceza, Pif, si cu mult amuzament savuram replicile indienilor translatate in franceza in benzile lor desenate  "Loup Noir" ori "Capitaine Apache" si in care indienii nu mai  spuneau howgh ci..."hugh"  ;D ;D

Deci pina la urma trebuie sa aflam cum spuneau indienii, nu cum traduceau englezii, francezii... :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1256 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 00:49 »
The Blue Eye. Is watching you...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1257 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 01:16 »
Manny, uite un indian (contemporan, ce-i drept) pentru tine. Ca tot discutam pe topicul celalalt... Acu nu stiu daca e apas, comanche, mescalero. Poate stii tu :)

PS: Sper ca nu te superi ca ti-am inventat un nick la nick si iti zic Manny. E un personaj din Ice Age care mi-e tare simpatic  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #1258 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 06:49 »
asta cred ca-i de la hollywood

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1259 : Vineri, 11 Noiembrie 2011, 11:01 »
Si ultima fata postata de tine e un peisaj natural superb  :D
Deci, daca ti-e teama ca vei fi offtopic pe unul din acestea doua, nu prea ai cum :)

A, fata da, e si ea in cadru... :) dar mai e si trunchiul ala de copac (stii ca imi plac :)), apa, padurea, natura...ce mai, peisaj in toata regula!. Nu e off topic deloc. :)