dragele mele , pai mie mi-ar fi tare drag sa va vad misunand prin curtea mea si fara trocul propus de voi , dar nici nu-mi displace ca mica sa vina cu un portret ( ori macar peisaj )dar musai facut de ea , laura sa care fragutele ( mure gasim si la mine si , daca scotocim bine e posibil si niscaiva fragute , dar nu au gust de ceahlau ), iar jul sa aiba in straita zambetul ei generos . cine si-ar putea dori mai mult decat o astfel de triada frumoasa ? greieri am din belsug , fac iute un contract cu universul sa arunce cat mai multe stele pe bolta , ceva hainute groase am prin dulapuri sa nu va inghete fundurile pe trepte in timp ce stati cu gaturile-n sus privind la ele si vorbesc si cu baba florica sa-si convinga vaca sa produca ceva balega proaspata care , oricat ar parea de hilar , in combinatie cu aerul de acolo aduce un iz placut narilor .
daca vreti dam o fuga si la manastirea curtea de arges ori tutana , sau pur si simplu bantuim pe coclauri iar la intoarcere ne face mica o mamaliguta ( fara "buric" , ca nu stie

) peste care aruncam unt , branza , oua proaspete fierte molut si smantana groasa ( pe care o luam din piata mare din pitesti). ca totul sa mearga uns , pun la bataie si o tuica tinuta in congelator care se transforma intro bautura uleioasa numa` buna de aruncat pe gat si , la cafea , o visinata rubinie .
masa o putem aseza sub ulmul din fata casei care ne va apara de soare mai abitir ca o umbrela . iaca , am sa-l postez si pe el ca sa va fac pofta de umbra lui .
in fine , voi sa vreti sa veniti , ca mai gasesc eu si altele cu care sa va rasfat