Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 895124 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #826 : Miercuri, 20 Iulie 2011, 06:25 »

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/RZhrkdAwJ1M?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #827 : Joi, 21 Iulie 2011, 11:58 »
Marea Neagra ( 2011 )
... si litoralul romanesc are frumusetea lui  :D

- un apus de soare la Cap Aurora

julia

• Vizitator
« Răspuns #828 : Marți, 26 Iulie 2011, 20:01 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #829 : Marți, 26 Iulie 2011, 21:18 »
m-am uitat la pozele de vara si apoi mi-au "atras" privirea cele din timpul celui de-al doilea razboi mondial - la inceput cand vedeam astfel de fotografii eram foarte entuziasmata considerand ca la vremea respectiva era mai greu sa realizezi astfel de fotografii - neavand aparatele performante din ziua de azi - asta pana mi-a explicat un "priceput" in ale fotografiei ca pot fi prelucrate pe calculator

- dar nu asta vroiam sa spun ci sa remarc ca fotografiile considerate ca avand un continut grafic"inacceptabil" nu erau vizibile direct ci te avertizau printrun mesaj si ca sa le vezi dai click pe ele - exceptional

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #830 : Marți, 26 Iulie 2011, 21:35 »
Iata cateva imagini din Iasi (de acum doua sapatamani cand am fost in delegatie):
 Palatul Culturii
 Gradina Botanica

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #831 : Marți, 26 Iulie 2011, 22:16 »
Pun si eu citeva poze (fara pretentii, nu criticati fotograful !  :)  ) de la Garana. Nu chiar de la festivalul de Jazz (care a fost extraordinar de altfel!) ci din imprejurimi. Dimineata la ora 8 cind aburii ieseau din lac si mai toti dormeau in corturi si masini (caci pensiunile devenisera neincapatoare) nu prea vedeai lume in afara de citiva pescari si o ... nimfa ce se imbaia complet goala in apa rece a lacului. A fost frumos...
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #832 : Marți, 26 Iulie 2011, 22:22 »
si inca doua

Offline Monique

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 274
« Răspuns #833 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 06:25 »
Citat
Iata cateva imagini din Iasi (de acum doua sapatamani cand am fost in delegatie)
Luci, sper ca ti-a placut la Iasi si ca ai vizitat mai multe locuri decat cele prezentate in poze.E un oras plin de istorie.

julia

• Vizitator
« Răspuns #834 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 07:00 »
frumos la Garana asta...
pe unde e? se mai viziteaza ceva pe acolo?

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #835 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 09:31 »
foarte frumos peisajul la Garana !

silviu

• Vizitator
« Răspuns #836 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 11:04 »
foarte frumos, da' nu vaz nimfa :(

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #837 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 11:15 »
@Julia
Garana e un satuc in munti aflat cam la 25 de km de Resita. Numele original este Wolfsberg sau adaptat in romaneste Poiana Lupului. Acum 15 ani cineva a avut ideea sa organizeze la hanul din localitate o seara de jazz impreuna cu prieteni din Romania si strainatate. A fost asa ca o chestie de familie care s-a repetat in anii urmatori doar ca familia s-a inmultit considerabil si au inceput sa vina si trupe din ce in ce mai faimoase, artisti de mare valoare. Cred ca anul asta au fost peste 15000 de oameni ceea ce e foarte mult pentru un sat atit de mic asezat intr-o vale nu foarte larga. Lipit practic de Garana se afla Brebu un sat "dotat" cu citiva km de lacuri inconjurate de paduri de brazi. Exista mai multe pensiuni, sau poti trage la localnici daca nu iti place cortul.  :)
Maria Balabas spunea zilele trecute la Radio Cultural ca probabil Festivalul de Jazz de la Garana e cel mai frumos lucru care  s-a intimplat in Romania dupa 1989. Inclin sa-i dau dreptate.
Festivalul a inceput de joi si a tinut pina duminica dar eu am ajuns acolo doar vineri (n-aveam voie sa ratez ziua de vineri pentru ca doream neaparat s-o vad live pe Hiromi Uehara, o pianista japoneza). Mi-a parut rau ca am pierdut ziua de joi si n-am ascultat frumoasa voce a Luizei Zan, dar asta e. In rest lume multa, fete frumoase. :)

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #838 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 11:27 »
@Marcutza
Ma bucur ca ti-au placut desi pozele sint facute pe fuga ceea ce le dauneaza la calitate (probabil Micaela are sa ma critice  :) ) asa ca iti dedic personal inca doua, tot din zona.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #839 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 11:43 »
multumesc frumos @Manfred  :)

imi aminteste de locurile unde-mi petreceam vacanta de vara, la bunicii din partea mamei, sus spre Olanesti...