Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 895621 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #420 : Vineri, 11 Iunie 2010, 22:36 »
Oare? Ma gandeam ca as putea sa-i pescuiesc pe ei.... :D ce captura de crapsani! :D

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #421 : Luni, 14 Iunie 2010, 01:35 »
..acest  lac  il  amenajez  impreuna  cu  un  prieten

Sculptore iţi doresc să ai succes cu lacul şi poate, dacă zeii ne vor îngadui, să ne vedem odată la un pescuit şi un pahar de vorbă.  :)
Pînă atunci îţi ofer un cadou, o fotografie cu un  "coleg de breaslă" mai indepărtat. Mai îndepărtat pentru că nu e chiar sculptor, şi nici în lemn, ci un e cioplitor în piatră pe care l-am întîlnit în Turcia.
Totuşi, dincolo de aceste deosebiri de specializare, de distanţă, de vîrstă  cred că aveţi în comun nişte lucruri: pasiunea, răbdarea, tenacitatea şi poate altele, ce zici?
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

silviu

• Vizitator
« Răspuns #422 : Luni, 14 Iunie 2010, 10:31 »
numai cu viermisori? as dori sa pescuiesc cu ceva mai consistent.... :D
cu ce? :-\

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #423 : Luni, 14 Iunie 2010, 13:26 »
..acest  lac  il  amenajez  impreuna  cu  un  prieten

Sculptore iţi doresc să ai succes cu lacul şi poate, dacă zeii ne vor îngadui, să ne vedem odată la un pescuit şi un pahar de vorbă.  :)
Pînă atunci îţi ofer un cadou, o fotografie cu un  "coleg de breaslă" mai indepărtat. Mai îndepărtat pentru că nu e chiar sculptor, şi nici în lemn, ci un e cioplitor în piatră pe care l-am întîlnit în Turcia.
Totuşi, dincolo de aceste deosebiri de specializare, de distanţă, de vîrstă  cred că aveţi în comun nişte lucruri: pasiunea, răbdarea, tenacitatea şi poate altele, ce zici?

Usor  !,...Usor !   ..vom  termina  lacul !  ...si ne  vom  vedea  si  la  pescuit  :)

Multumesc  pentru poza ,  Manfred .  ...cioplitorii in piatra  sunt mult  mai iscusiti ,...si  au  multa  rabdare ,...Asa  cum  noi  sculptorii in lemn  cunoastem  fibra  lemnului,...asa  si ei  cunosc  fibra  pietrei ,...este  un lucru  care  necesita  multa  indemanare . 

..am  cunoscut si  eu un  cioplitor  in  piatra,.. locuitor  al  comunei  Moroieni ,  jud  Dambovita  <<  ..patria lui  Borat   ,...aici  s-a  filmat inceputul  filmului  " Borat "  >>   ...un  mester  priceput ,  care  ,  cu foarte  multa  usurinta   despica  bucatele din  piatra .

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #424 : Luni, 14 Iunie 2010, 22:54 »
@manfred, imi place poza cu cioplitorul in piatra, omul acela este asa de absorbit de ceea ce face incat nici nu pare sa-si fi dat seama cand l-ai fotografiat... vezi, ce inseamna pasiunea transmisa in ceea ce facem.
@krissunu, ia aminte, poate iti extinzi linea, de la lemn treci si la piatra.  Si ca un nou pygmalion vei da viata unei noi galatee… stii tu, sculptorul acela care sculptand o statuie in forma de femeie, cand a vazut ce frumoasa era, s-a indragostit asa de tare de ea incat pana la urma zeii s-au milostivit si i-au dat viata. tema pe care o regasim si la scriitorul george bernard shwau si a sa my fair lady. asa ca, sper sa te inspire si pe tine.  a propos, sper ca ai mai lucrat lemnul intre timp, fii consecvent si rabdator.  faima este dupa coltul strazii, sa stii, te asteapta, asa ca fa bine si iesi in intampinarea ei.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #425 : Miercuri, 16 Iunie 2010, 11:22 »
UNA PE ZI! am primit un pachet cu copii de fotografii istorice si as dori sa le impart cu voi.  :)

1938 PARIS 1838: prima fotografie a unui peisaj. Louis Daguerre creeaza fotografia numita dagherotip, la inceputurile sale.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #426 : Joi, 17 Iunie 2010, 10:07 »
01.10.1862 - Maryland: presedintele Lincoln si statul sau major, in timpul razboiului civil.

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #427 : Joi, 17 Iunie 2010, 14:46 »
Muscata roz

maria171

• Vizitator
« Răspuns #428 : Joi, 17 Iunie 2010, 15:23 »
muscata rosie, dupa ploaie

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #429 : Joi, 17 Iunie 2010, 21:24 »
@capsuna @maria, ne-ati muscat in roz si rosu azi, frumos!  eu in schimb va dau cateva balcoane pline de flori, dintr-un satuc de la frontiera frantei cu spania, unde m-am ratacit intr-o frumoasa zi de vara, incercand sa ajungem in cu totul alta parte.  ne-am dat seama de-abia cand am inceput sa vedem panourile in franceza si apoi ne-am convins pe deplin cand am mers sa bem o cafea si ne-am lovit de minunata ospitalitate franceza... ce bucurie cand ne-am reaintors in spania, peste cateva ore si am reintalnit zambetele si jovialitatea spaniolilor!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #430 : Vineri, 18 Iunie 2010, 10:01 »
din seria fotografiilor istorice, pentru astazi o poza din 1881, cu ocazia semnarii pactului de predare a triburilor indiene in fata armatei statelor unite: Taur-sezand, Urs-care-alearga, Cal-alb si alti sefi indieni.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #431 : Duminică, 20 Iunie 2010, 19:18 »

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #432 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:55 »
un cadou pentru voi toti, in poza de mai jos, o scoica! puneti-o la ureche (oricare dintre ele  :)), si veti auzi marea!

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #433 : Marți, 22 Iunie 2010, 22:57 »
 multumimmmmmmmmmm.... ca ne-ai adus ceva de la mare. :-* :-* :-*
Cu drag

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #434 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 18:29 »
din seria fotografiilor istorice:
1889, Paris, constuirea turnului Eiffel.