Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 907380 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CristianT

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #3510 : Luni, 27 Ianuarie 2014, 16:14 »
insomnia asta nu imi da pace...si parca ma mananca limbarnita,asa ca daca nu va deranjeaza as mai avea cate ceva de spus.
Dupa cum elegant te-a indreptat wonderland aici sectiunea se numeste Discutii prin imagini.
Daca te muti la o sectiune potrivita putem discuta. In principiu sunt de acord cu tine dar in unele privinte exagerezi din motive de idealizare. De exemplu nici Titulesu nici Kogalniceanu nu au fost foarte morali in viata lor privata :blush: dar au fost patrioti.

Offline lucian

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #3511 : Luni, 27 Ianuarie 2014, 16:28 »

Scuze ptr postare in locul gresit..rog pe Gigi sa mute sau sa stearga de aici postarile respective.
Voi incerca sa le pun la ganduri asternute ptr ca te asteptam Cristian la o discutie :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3512 : Luni, 27 Ianuarie 2014, 19:06 »
 :offtopic:N-o sa poti posta pur si simplu la Ganduri asternute, pentru ca e in sectiunea Articole - acolo se posteaza cu aprobare. Deci, va tb sa postezi in MOZAIC _ Postarea articolelor - unde e o zona de....filtru, conform regulilor descrise aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html . - acolo se potriveste mai ales al doilea...efect al insomniei tale :) Desi eu n-as lega in relatie cauza efect dictatura cu disponibilitatea la socializare.

Mai ramane Mozaic, topicul Chat aici putem discuta (aproape) orice. Sau, la Cultura si cunoastere, pe undeva... :faint: - primul, asta daca nu da din dezbateri pe marginea personalitatilor istorice in discutii politice - total interzise, asa cum am inteles eu citind regulamentul.

So, acestea sunt opinii de simplu forumist - bateti la usa lui Gigi - pe email si va va raspunde. :bow:

ON TOPIC: Zambiti, va rog! Iarna e frumoasa si indeamna la joaca:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #3513 : Luni, 27 Ianuarie 2014, 22:21 »

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3514 : Miercuri, 29 Ianuarie 2014, 10:37 »
visul unei dimineti...
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3515 : Miercuri, 29 Ianuarie 2014, 10:58 »
inviorare intr-o gradinita in Siberia. Brrrrrrrrrrrr :faint:

Offline lucian

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #3516 : Miercuri, 29 Ianuarie 2014, 21:14 »

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3517 : Vineri, 31 Ianuarie 2014, 08:09 »
 :smitten:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3518 : Vineri, 31 Ianuarie 2014, 22:34 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3519 : Marți, 11 Februarie 2014, 21:49 »
pentru bucurestenii mai vechi...cam pe unde sunt facute pozele? ???
hai, ca dau o bere! :)

::)

???

:-\

???

sursa: flickr.com, transira.ro, tramclub.org, metrouusor.com.

dianna

• Vizitator
« Răspuns #3520 : Miercuri, 12 Februarie 2014, 09:21 »
habar n-am, doar prima mi se pare ca ar fi in Pantelimon http://goo.gl/maps/inWXl
am castigat ceva, macar o gura de bere ? :)

dianna

• Vizitator
« Răspuns #3521 : Miercuri, 12 Februarie 2014, 09:35 »
mergand pe fir si facand si zoom, doh !, m-am prins si de a 2-a poza : Restaurantul (fostul ?) Amfora, tot din Pantelimon.
sa vina berea ! :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3522 : Miercuri, 12 Februarie 2014, 14:34 »
De acord cu dianna. Primele doua sunt din Pantelimon - biserica de la itersectia cu Morarilor si fosta "Amfora" de la intersectia cu Chisinau sau cum ii zice acum (si unde se spune ca ar fi cantat si Aurelian Andreescu in ultimii lui ani de viata...) Amandoua pozele cred ca sunt facute in jur de 1980 - blocul in constructie e cel de 15-16-18 etaje, nu stiu exact cate, dar multe.
Celelalte doua poze par a fi facute in zona Leul - in prima parca zaresc urcand gardul Palatului Cotroceni (Palatul Pionierilor o lunga perioada de timp), iar in a doua tramvaiul 26 e chiar in intersectia de la Leul - pe vremea cand circulau tramvaie pe Panduri - adica pana sa inceapa sistematizarea pentru Casa...
Eh, am trecut testul? Cand bem?  :D

dianna

• Vizitator
« Răspuns #3523 : Miercuri, 12 Februarie 2014, 16:44 »
ca sa fie ontopic, poate ne trage silviu o poza cu ceva bere si zice ca aia e tot :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3524 : Joi, 13 Februarie 2014, 08:37 »
1. pantelimon - morarilor - 1976
2. pantelimon - socului - 1976
3. soseaua cotroceni - 1956
4. piata leul - 1975
dianna - o juma de bere, mari_a - 1 sticla de bere.
 :bow:
sambata e bine?