Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (199/826) > >>

micaela:
Jul, norii au papat din luna ta. :)

Noaptea lui Manfred de unde o fi? Pare ca nu din centrul tarii. :))

Manfred:

--- Citat din: julia din Luni, 15 August 2011, 22:32 ---manfred nu vrea sa ne spuna. pastreaza secretul locatiei...

--- Terminare citat ---

Jul, micule peştisor, eşti destul de aproape. Poţi s-o pui şi la turism.
Este o fotografie făcută pe terasa unei vile din Turcia. E situată intr-un loc foarte apropiat de insula Lesbos ale cărei luminiţe le poţi vedea de altfel in zare.
E o zona in care marea Egee e atit de liniştită uneori incit lumina lunii reflectată in apă o face sa pară un imens lac de argint. Ai crede ca ai putea chiar păşi pină in Lesbos. Dar nu e decit o iluzie, ca insăşi intreaga viaţă.

julia:

eee nu ma lua in serios
eram si io asa putin verde de invidie
daca as avea bani de dat pe calatorii, astfel de locuri m-ar atrage, care au ceva magic sau te incinta prin simplitate.
place mult ...

Manfred:
Draga Jul nu e nevoie sa spui nimic, ti-am mai spus pe un alt topic ca mi-e imposibil sa ma supar pe tine. Si asta  dintr-un motiv foarte simplu, faci poze prea frumoase. :)
Cind am scris comentariul de mai sus eram suparat pentru ca tocmai primisem o veste trista si poate fara sa vreau asta s-a simtit si in mesaj.
Si nu am fost deloc ironic cind am aprobat incadrarea la turism. Corect, e doar o fotografie a unui loc frumos, fara nici o alta pretentie.

adda:
iata o poza "interesanta" postata pe site-ul hotnews ...cred ca se potrivea si la razboiul sexelor ...seamna cu un protest  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă