Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
julia:
si aia cu aripile la purtator e tare
mi-ar prinde bine si mie!!
dar cum vine asta ?? inseamna ca in topicul celalalt m-ai pacaalit, nu vine sfirsitul lumii in 2012??
pfffuuu
si tocmai incepusem sa cred ca trebuie sa traiesc fiecare zi de parca ar fi ultima
Manfred:
--- Citat din: julia din Duminică, 31 Iulie 2011, 10:58 ---dar cum vine asta ?? inseamna ca in topicul celalalt m-ai pacaalit, nu vine sfirsitul lumii in 2012??
pfffuuu
si tocmai incepusem sa cred ca trebuie sa traiesc fiecare zi de parca ar fi ultima
--- Terminare citat ---
Jul, te-am pacalit si nu te-am pacalit. Adica vine si nu vine. Nu vine, sensul ca nu va exploda Pamintul si nici nu va fi vreun alt cataclism apocaliptic si vine in sensul ca va fi o schimbare a lumii in care traim. "Sfirsitul lumii" are de fapt loc incontinuu de fiecare data cind o generatie o inlocuieste pe alta. E suficient sa te uiti pe cartile alea postale de la 1900 ca sa-ti dai seama de asta, lumea aia s-a sfirsit. Dar din cind in cind in istorie apar schimbari majore care "matura" complet ordinea de pina atunci si o lume foarte diferita isi face aparitia. Mai in gluma mai in serios ma gindeam (si) la un matriarhat. Ti-ar placea? :)
julia:
hai sa ne mutam de aici
ti-am raspuns dincolo
almi_gabi:
--- Citat din: Manfred din Sâmbătă, 30 Iulie 2011, 23:00 ---Interesant? Cine se incumeta sa faca niste proiectii ale lumii anului 2100? :)
--- Terminare citat ---
Parerea mea este ca deja viitorul ( lumea in 2100) incepe sa se contureze -un exemplu este Burj Dubai.
janeta:
apus de soare in Arges
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă