Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Manfred:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 27 Iulie 2011, 14:38 ---aparatu' este unul atat de prost ca as putea sa-l consider de unica folosinta - dar aici e maiestria 8) - cu un aparat bun toata lumea face poze faine
--- Terminare citat ---
Voiam sa mai adaug ceva in sprijinul afirmatiei mele ca important e omul nu aparatul. Edward Steichen este un mare fotograf intrat deja in istorie. Pentru ca nu avea echipamentul la el a fotografiat-o pe Isadora Duncan pe Acropole folosind un aparat de duzina imprumutat de la un chelner. Pozele au iesit exceptionale. Deci, almi_gabi esti mai importanta decit crezi! :)
Uite mai jos un link cu un baiat care face niste poze faine cu ...telefonul mobil!
http://www.flickr.com/photos/40851237@N00/
almi_gabi:
da, important este omul - sau cum imi place mie sa spun - "primeaza"- atat cel din spatele aparatului/ camerei cat si cel filmat
am o poza facuta asta iarna la Paltinis - pe care am intitulat-o "Trei prieteni" - imi e draga pentru ca imi sunt dragi cei alaturi de care e facuta :)
si multam pentru link - super poze si magnifica apa
Monique:
104 minuni ale lumii.
http://www.wondersoftheworld.tv/
almi_gabi:
e ceva de vizionat monique!!!! 8)
luciamanta:
--- Citat din: Monique din Miercuri, 27 Iulie 2011, 06:25 --- Luci, sper ca ti-a placut la Iasi si ca ai vizitat mai multe locuri decat cele prezentate in poze.E un oras plin de istorie.
--- Terminare citat ---
Monique, draga mea, Iasul este plin de istorie, de arta, de cultura, de religie, de oameni primitori si frumosi... Am parasit Iasul, dar o parte din sufletul meu a ramas inca in acel colt de tara... Am mai fost la Mitropolia din Iasi, am admirat din exterior Catedrala Romano-Catolica din Iasi, m-am inchinat la Sf. Parescheva, am vazut si Biserica Sf. Nicolae Domnesc, m-am plimbat putin prin centrul orasului si am respirat cateva zile alt aer, un aer proaspat, inmiresmat si binefacator. Am uitat sa iti spun, am fost cazata la Hotel Moldova, un hotel curat si frumos, in care te poti simti confortabil...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă