Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (171/826) > >>

micaela:
acus, acus apare, cu guritza pana la urechi  :)

almi_gabi:
eu sunt cea cu "abaterea de la verticala" - si chiar imi plac "strambele" mele - viziunea artistului  ;) :P

pe asta am facut-o anul trecut la Mamaia - intro mica escapada Singles Camp - de week-end  :D

micaela:
Gabi, si fetita mea are ideea asta cu "strambele", da' i-am explicat ca e ok. daca trateaza asta ca pe un principiu compozitional  :) adica sa nu fie numai o abatere minora de la verticala, care poate sugera nedibacie, ci sa fie o abatere "hotarata" care sa exprime ceva, sa sugereze o idee, o viziune speciala. ca daca e "nici pe cal, nici in carutza", ntza, nu-i bine.  :)

asta-i din ciclul: "nici simetric, nici asimetric, nici drept, nici stamb, nici rotund, nici patrat", adica "asa nu".  o idee trebuie sa aiba forta, deci sa fie exprimata printr-o optiune ferma si explicita: ori vertical, ori stramb "de-a dreptu'" 

micaela:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 27 Iulie 2011, 14:09 ---eu sunt cea cu "abaterea de la verticala" - si chiar imi plac "strambele" mele - viziunea artistului  ;) :P

pe asta am facut-o anul trecut la Mamaia - intro mica escapada Singles Camp - de week-end  :D

--- Terminare citat ---

asta da "stramba" hotarata. si uite ca nu curge. :))

Manfred:
exact!
Doar ca nu erai "vinovata" in totalitate. Intr-una din fotografii se vad doua turle de biserici, una inclinata in stinga iar cealalta in ...dreapta. E evident ca nu e vina fotografului ci o problema de calitate a obiectivului care are un punct in care face figuri.
Si da, inclinarea camerei poate produce poze artistice, dar trebuie sa fie voita si puternica sa nu para o greseala :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă