Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
micaela:
Manfred, nush' de ce ma consideri bau-baul fotografilor :) ca eu mi-am criticat numai instantaneele mele. nu mi-as permite, din postura mea de foarte amator :) sa emit judecati de valoare in ce priveste fotografiile altcuiva. dar daca vrei o opinie, ale tale sunt foarte frumoase. ultimele doua m-au inspirat atat de mult, incat regret ca n-am timp sa intru in cutia cu pensule si culori de ulei. :)
si, daca vrei sa stii, fotografa-fotografelor din SC e Iulia, nu eu. :) poti s-o detronezi, daca vrei. :)
Manfred:
Dar nu te consider deloc un bau-bau, sau cel putin nu unul rau :), criticile tale sint intotdeauna lipsite de rautate asa ca sint (pentru mine cel putin) binevenite. Imi aduc aminte ca acum ceva timp atrageai atentia cuiva la abaterea de la verticala a unei fotografii. Nu cred ca s-a suparat pe tine pt. asta. Fara critica nu putem vedea niciodata imaginea pe care o proiectam in sufletul celuilalt. Critica e reflexia luminii pe care o iradiezi spre el.
Manfred:
P.S. Si nu vreau sa "detronez" pe nimeni (cine sint eu sa detronez pe cineva !? :) ), si eu sint doar un amator.
micaela:
:) asa e, Manfred, nu obisnuiesc sa "critic" sau sa fac sugestii cu rautate, ci doar cu bune intentii. ma bucur ca tu ai observat asta.
glumeam cand spuneam sa o "detronezi" pe Jul. :) nu mai cred in "competitii" cu altii si ma amuza atunci cand vad dezlantuite ambitii pentru postura de "cel mai", "cea mai". :). in plus, o tachinam pe Jul care stiu ca imi intelege bine stilul si umorul, deci nu se supara. :)
Manfred:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 27 Iulie 2011, 13:45 --- o tachinam pe Jul care stiu ca imi intelege bine stilul si umorul, deci nu se supara. :)
--- Terminare citat ---
Mi-am dat seama, am adaugat PS-ul doar ca sa-mi arat bunele intentii. :)
Chiar, unde e Jul? Ca ma intreba ce e pe la Garana?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă