Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
wonderland:
Mi-ar fi plăcut să scriu un articol, dar recunosc, cu toată rușinea, încă nu l-am vizitat. De fapt până acum câțiva ani a fost Cămin spital pentru persoane cu dizabilități.
Imi propun să ajung cât mai curând. Până atunci sper că v-am trezit interesul și curiozitatea cu imaginea.
Si link-ul spre site
http://miclauseni.ro/despre-noi-cazare-iasi-evenimente-conferinte/castelul-sturdza-de-la-miclueni-cazare-iasi-evenimente-nunti-concerte-conferinte.html
silviu:
--- Citat din: Rentzi din Marți, 06 Octombrie 2015, 11:18 ---Nu e rosioara ?
--- Terminare citat ---
babusca
Carmen M.:
Wondi, s-a intimplat sa vad castelul chiar duminica ce tocmai a trecut.Intr-adevar, frumos, bijuterie, dar lasat de izbeliste; si locul in care e amplasat e frumos, pacat ca nu se gaseste cineva sa renoveze si sa-l bage cumva in circuitul touristic.Mare pacat!
wonderland:
--- Citat din: Carmen M. din Marți, 06 Octombrie 2015, 13:12 ---Intr-adevar, frumos, bijuterie, dar lasat de izbeliste; si locul in care e amplasat e frumos, pacat ca nu se gaseste cineva sa renoveze si sa-l bage cumva in circuitul touristic.Mare pacat!
--- Terminare citat ---
Ai să râzi, dar cică e in curs de restaurare, totuși băgat în circuitul turistic. :crazy2: Să vedem ce o ieși din mâna sfinților părinți, dat fiind că a fost retrocedat Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.
Detalii pe link-ul postat sub imagine :)
Carmen M.:
Interesant proces de restaurare, nu lasa urme:).Cit despre treaba cu nuntile, da, erau niste miri ce faceau niste poze triste la una dintre usile castelului parasit...in poza pusa de tine arata mai bine decit in realitate, crede-ma! Copiii au avut alte cladiri linga castel, au fost mutate si locul lor luat de maicutele minastirii din incinta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă