Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (733/826) > >>

dianna:
Mama zice ca este vorba de alimentara Modern de pe bulevardul Elisabeta, nu de restaurantul Modern de la Sala Palatului

silviu:

--- Citat din: dianna din Miercuri, 25 Iunie 2014, 14:26 ---eu nu recunosc nimic pentru ca nu ma ajuta varsta, dar o s-o intreb pe mama :)

--- Terminare citat ---
aha, asa vrei sa-mi iei berile ;D
poza 1 - tramvaiul e pe strada berzei aproape de intersectia cu stirbei voda. in cladirea cu cupola a functionat o policlinica.

--- Citat din: aprilie din Miercuri, 25 Iunie 2014, 15:39 ---o fi pe la Kogalniceanu ?  ???

--- Terminare citat ---
esti pe-aproape. magazinul din poza 2 se afla la intersectia strazii hasdeu cu b-dul 6 martie.

--- Citat din: dianna din Miercuri, 25 Iunie 2014, 14:53 ---Stai ca am gasit pe net : cica restaurantul Modern era pe colt, la Sala Palatului. Habar n-am, eu nu-mi aduc aminte de el.

--- Terminare citat ---

da, restaurantul cu autoservire (impinge-tava) Modern, numit candva si Gastronom, era situat pe coltul dintre stirbei voda cu str 13 decembrie (ion campineanu).

silviu:
doua imagini cu locuri disparute.

almi_gabi:
nu am idee de unde sunt imaginile - daca in prima ma ghidez dupa firma Uranus care apare in imagine si hai, sa zic, asa la "nimereala"    ::)  ca e pe undeva prin zona strazii Uranus dar la a doua m-ai pierdut complet   :blush:

silviu:
prima poza - intersectia (cunoscuta si sub numele de nita stere, dupa numele comerciantului care a avut in zona o bacanie si un restaurant numit mai tarziu motanul negru) str. uranus cu calea 13 septembrie si str. cazarmii. vizavi de restaurant era Biserica Spirea Veche.
poza 2 - uranus - calea pelerinilor, mai cunoscuta ca "scaricica", lega str. putu cu apa rece de intr. maior ene.
uite si un fragment de harta cu locurile amintite

:bow:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă