Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
silviu:
--- Citat din: monica.deaconeasa din Duminică, 04 Mai 2014, 10:48 ---nu cumva este piata moghiors? pe partea dreapta recunosc posta-romtelecomul de acum. gresesc?
--- Terminare citat ---
corect!
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 04 Mai 2014, 12:40 ---Anii '70. Sa ne spuna Silviu unde. :D
--- Terminare citat ---
ehe...m-am dat si eu cu barcile alea din plastic :) in dreapta se vede cladirea postei, acum sediul romtelecom.
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 04 Mai 2014, 13:07 ---Si inca una pentru Silviu! :) Sa se enumere (minim) trei chestii care nu mai exista azi in locul cu pricina. ::)
(PS: daca ti-ai face cont pe fbk, ai vedea acolo paaaagini intregi cu poze... aranjate, sortate, comentate :D )
--- Terminare citat ---
opereta, tramvaiul si fantana.
monica.deaconeasa:
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 04 Mai 2014, 13:07 ---Si inca una pentru Silviu! :) Sa se enumere (minim) trei chestii care nu mai exista azi in locul cu pricina. ::)
(PS: daca ti-ai face cont pe fbk, ai vedea acolo paaaagini intregi cu poze... aranjate, sortate, comentate :D )
--- Terminare citat ---
tramvaiul, fantana , teatrul de opereta
silviu:
si odata cu opereta a disparut si strandul.
in locul operetei, geamanul sitraco :-\
Mari_a:
Da, da, de Opereta ziceam. De strand nu-mi amintesc... Acolo era? Credeam ca aici:
"1960. Aglomerație mare la ștrandul Izvor (fost ștrand Bragadiru) de pe dealul Arsenalului. Acest loc de agrement a dispărut în anii '80, iar acum pe locul său se găsește masivul sediu al Ministerului Apărării Naționale."
Ah, erau doua:
http://www.simplybucharest.ro/?p=6531
Eu nu mergeam la strand, ca aveam Colentina-n fundu'gradinii! :D
Doina:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă