Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (722/826) > >>

silviu:

--- Citat din: monica.deaconeasa din Duminică, 04 Mai 2014, 10:48 ---nu cumva este piata moghiors? pe partea dreapta recunosc posta-romtelecomul de acum. gresesc?

--- Terminare citat ---
corect!
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 04 Mai 2014, 12:40 ---Anii '70. Sa ne spuna Silviu unde.  :D

--- Terminare citat ---
ehe...m-am dat si eu cu barcile alea din plastic :) in dreapta se vede cladirea postei, acum sediul romtelecom.

--- Citat din: Mari_a din Duminică, 04 Mai 2014, 13:07 ---Si inca una pentru Silviu!  :)  Sa se enumere (minim) trei chestii care nu mai exista azi in locul cu pricina.  ::)

(PS: daca ti-ai face cont pe fbk, ai vedea acolo paaaagini intregi cu poze... aranjate, sortate, comentate  :D )

--- Terminare citat ---
opereta, tramvaiul si fantana.

monica.deaconeasa:

--- Citat din: Mari_a din Duminică, 04 Mai 2014, 13:07 ---Si inca una pentru Silviu!  :)  Sa se enumere (minim) trei chestii care nu mai exista azi in locul cu pricina.  ::)

(PS: daca ti-ai face cont pe fbk, ai vedea acolo paaaagini intregi cu poze... aranjate, sortate, comentate  :D )

--- Terminare citat ---

tramvaiul, fantana , teatrul de opereta

silviu:
si odata cu opereta a disparut si strandul.

in locul operetei, geamanul sitraco :-\

Mari_a:
Da, da, de Opereta ziceam. De strand nu-mi amintesc... Acolo era? Credeam ca aici:

"1960. Aglomerație mare la ștrandul Izvor (fost ștrand Bragadiru) de pe dealul Arsenalului. Acest loc de agrement a dispărut în anii '80, iar acum pe locul său se găsește masivul sediu al Ministerului Apărării Naționale."

Ah, erau doua:
http://www.simplybucharest.ro/?p=6531

Eu nu mergeam la strand, ca aveam Colentina-n fundu'gradinii!  :D

Doina:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă