Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (72/826) > >>

luciamanta:

--- Citat din: bety din Luni, 31 Mai 2010, 15:59 ---Despre Oltenita,vreau sa va spun ca este un oras curat,incep teii sa infloreasca si e o incantare sa te plimbi(sunt tei foarte batrani pe doua bulevarde centrale),din centru orasului pana Dunare sunt 2km,unde este o terasa pe ponton.Se poate trece in Bulgaria,la Tutracan, cu salupa pentru o zi.Am lansat invitatia de o zi in orasul meu,se pare ca nu prezinta interes.Va doresc numai bine!

--- Terminare citat ---
Multumim Bety, pentru invitatie. Eu as fi de parere sa lansezi invitatia la "ANUNTURI ALE USERILOR". Te pup, o zi frumoasa iti doresc!

maria171:
bety
au am terminat fac de metalurgie si multi colegi au fost repartizati la oltenitza
iti dai seama ca era pe vremuri comuniste
 de atunci am ramas cu impresia de oras amarat, din ceea ce povesteau ei
acum vad ca s-a schimbat
dar de lucru aveti acolo?

bety:
Draga Maria171
                         Oltenita,a avut industrie dar s-a ales praful,datorita lui Iliescu,care nu a vrut sa se spuna despre el,cum s-a spus de Ceausescu cu Scornicestiul.Asa ca s-au inchis fabricile :Santierul Naval,Filatura,Turnatoria,Fabrica de conserve...iar cei care mai lucreaza
sunt la privati,sau fac naveta la Bucuresti.S-a facut totusi ceva,s-au asfaltat toate strazile,s-a refacut centrul pietonal, cateva supermarket-uri,iar acum promite Elena Udrea ca dezvolta turismul aici.Cam asta ar fi  in Oltenita

Ayouni:

--- Citat din: bety din Luni, 31 Mai 2010, 15:59 ---Despre Oltenita,vreau sa va spun ca este un oras curat,incep teii sa infloreasca si e o incantare sa te plimbi(sunt tei foarte batrani pe doua bulevarde centrale),din centru orasului pana Dunare sunt 2km,unde este o terasa pe ponton.Se poate trece in Bulgaria,la Tutracan, cu salupa pentru o zi.Am lansat invitatia de o zi in orasul meu,se pare ca nu prezinta interes.Va doresc numai bine!

--- Terminare citat ---

cum adica, nu prezinta interes?! eu de-abia acum am citit despre aceasta invitatie si m-ar tenta sa cunosc mai mult din comorile patriei, drumuri, peisaje... terasa de pe ponton suna foarte atragator!

EUGENIA110:
Turcia, aprilie 2010, poze nu prea reusite, facute din masina.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă