Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Duminică, 10 Noiembrie 2013, 21:37 ---bucurestenii recunosc zona? ???
...
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Mari_a din Luni, 11 Noiembrie 2013, 12:31 ---Cum sa nu? L-am urcat zi de zi, timp de vreo trei ani: Dealul Mitropoliei. Dupa masini, poza-i cam din anii '40 -'50... Pe mijloc e Bd.Regina Maria, fost G.Cosbuc. Merg si acum tramvaiele pe acolo... In dreapta se vede o bucata din ceea ce au fost "Asezamintele Brancovenesti"...
....
--- Terminare citat ---
recunosc si nu prea - in mare stiu ca este vorba de dealul Mitropoliei doar ca acum peisajul este destul de modificat - trec prin zona in fiecare dimineata spre job - arata altfel - cladiri noi cu panouri publicitare pe toata fatada, fantani ( celelebre deja !!!! :) ), magazine fel de fel, iesirile de la statiile de metrou, etc
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 11 Noiembrie 2013, 12:31 ---Cum sa nu? L-am urcat zi de zi, timp de vreo trei ani: Dealul Mitropoliei. Dupa masini, poza-i cam din anii '40 -'50...
--- Terminare citat ---
poza cica ar fi din anii '30 :-\
inca una veche
::)
va invit la opereta
:)
sau la teatrul tanase, sala savoi...apoi mancam ceva la "impinge-tava" simplon ;D
si mergem la un film pe bulevard ;)
silviu:
--- Citat din: almi_gabi ---recunosc si nu prea...
--- Terminare citat ---
uite aici o comparatie
noiembrie:
Silviu, asta e o invitatie ptr. duminica...?
...sa-mi pregatesc costumul ! :giggle:
noiembrie:
maretie in costum traditional romanesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă