Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
maria171:
da, stiu si eu ca ... cactusii se mananca
stiu ca exista pasari care mananca fructele si care duc semintele departe
am vazut un suc la cutie din fructe de cactus
asa scria pe eticheta
nu stiu cat de departe trecuse pe langa fructele respective
@ eugenia
la tine au fost 2 curcubee
;D
f frumos
sunt si avantaje la et 10, dar numai cand merge liftul
maria171:
ce aroma are dulceata de cactus?
seamana cu ceva de la noi?
EUGENIA110:
Nu pot sa cred ca-i mincati pe bietii cactusi! Sint atit de modesti in nevoile lor, cer atit de putin si ofera niste flori minunate; ii iubesc mult de tot. La Craiova avea bunica niste cactusi care infloreau doar o data pe an si a caror floare traia doar o zi. In apropierea zilei de inflorire, noi, copiii, nu dormeam multe nopti asteptind sa se produca minunea si sa nu pierdem scurta viata a superbei flori.
Si voi ii mincati....m-ati suparat rau de tot, canibalilor. :(
Manfred:
Dulceaţa avea o culoare roşiatică şi gustul era acrişor. Cred că era făcută doar din fructele lui (spre liniştirea Eugeniei :))
Ayouni:
--- Citat din: EUGENIA110 din Duminică, 30 Mai 2010, 22:06 --- Nu pot sa cred ca-i mincati pe bietii cactusi! Sint atit de modesti in nevoile lor, cer atit de putin si ofera niste flori minunate; ii iubesc mult de tot. La Craiova avea bunica niste cactusi care infloreau doar o data pe an si a caror floare traia doar o zi. In apropierea zilei de inflorire, noi, copiii, nu dormeam multe nopti asteptind sa se produca minunea si sa nu pierdem scurta viata a superbei flori.
Si voi ii mincati....m-ati suparat rau de tot, canibalilor. :(
--- Terminare citat ---
hold your horses eugenia, nu te supara! cresc din plin acolo unde se mananca in mod obisnuit, asa cum mananci tu mere de exemplu. cresc pe toate drumurile si pe toate gardurile, de fapt nu numai in mexic ci si in celelalte tari latinoamericane cu clima calda spre tropicala; ajung sa fie foarte mari, un metru si mai mult, doi; am vazut in insulele galapagos unele mai mari de trei metri... o sa postez poze cat de curand, sa va convingeti. fructul este dulce iar parfumul nu stiu cum sa-l descriu pentru ca nu seamana cu ceva de pe aici...incerc sa fac un efort de asemanare, dar nu gasesc. imi vin in minte tot fructe tropicale, cu care si-ar aduce dar asta nu ajuta la explicatie. si am uitat sa spun, fructele se mananca cu samburi cu tot, au unii mici micuti. las tunas sunt foarte bune pentru digestie dar nu trebuie exagerat cu consumul lor. tocmai de aceea...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă