Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (625/826) > >>

theo365:
cristy uite ceva aici ce te va ajuta http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html

cristy:

--- Citat din: theo365 din Vineri, 05 Aprilie 2013, 22:23 ---cristy uite ceva aici ce te va ajuta http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html

--- Terminare citat ---
...
Multumesc! :worship: :worship:

wonderland:

--- Citat din: bit din Vineri, 05 Aprilie 2013, 23:03 ---scrisul cu Caps Lock On (adica numai cu majuscule. Adica litere mari) sau bold (adica ingrosat) e echivalent in viata de zi cu zi al tipatului in gura mare.

--- Terminare citat ---

O fi din categoria chiote de bucurie....;)

wonderland:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 05 Aprilie 2013, 21:19 ---Da wonder, initial topicul asa s-a dorit a fi unu de “comunicare” prin imagini, de a raspunde unei imagini cu o alta imagine, apoi el a suferit schimbari, s-a dezvoltat, a devenit mai tonic, au inceput discutiile, comentariile, au inceput sa apara fotografiile realizate de cei care scriu pe forumul SC (exista cateva fotografii extrem de reusite pe aici, pentru ca s-a dovedit ca unii dintre ei au ca hobby fotografia).

....a venit vremea sa fie inchis si sa fie creat un alt topic la sectiunea de hobby-uri, scris de cei care se pricep la a scrie despre fotografie ( eu cam le chiuleam la lectiile de romana iar in fotografie sunt abia la inceputurile timpului !!) .

--- Terminare citat ---

Nu cred că e nevoie să fie închis, cred că își poate continua evoluția lui, păstrând și ceva din ideea inițială, în paralel cu dezvoltarea unui topic cu și despre fotografia ca hobby.
Provocare, almi_gabi: Și ce dacă ești la începuturi  Cu atât mai mult - e mai proaspătă experiența motivației  și a felului în care acest hobby și-a găsit loc în timpul și sufletul tău.
Poate așa îi stârnești, motivezi, ambiționezi, încurajezi și pe cei cu mai mult timp în spate :)

On topic, la drept vorbind, eu prefer poza ta nereușită. Poate pentru că în ultima vreme sunt mai centrată pe conectarea la frumusețea realului decât pe risipirea în iluzie și fantezie ;D

Și, uite că am găsit și câteva mijloace de transport :angel:

ar mai fi sania lui Moș Crăciun, dar nu știu să se fi apucat de turism interplanetar :crazy2:

admin:
Am deschis un topic separat, se numeste "Fotografia? Nu doar un hooby!" http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1624.0.html
si care se refera la tehnica, compozitie, aparate. Acolo se vor posta fotografii facute de cei din SC, dar si exemplificari - imagini realizate de profesionisti, cunoscuti in domeniu.

Topicul pe care suntem, va continua in paralel cu cel nou, fiind un spatiu relaxat si mai free de exprimare si comunicare prin...imagini. Cel deschis va avea o adresabilitate mai nisata, mai stricta. In aceiasi idee, pentru ca este vorba tot de imagine si pt ca vreau sa leg topicele de viitoare actiuni specializate, am sa deschid si un topic si pentru pictura. Deci dintr-un topic de imagini, am ajuns la...trei. Fiecare insa cu specificul sau.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă