Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
wonderland:
iacă-tă două rițe gărgărițe care s-au găsit :)
wonderland:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 18 Martie 2010, 12:45 ---Idea este de a posta o imagine ca răspuns la cea anterioară.
--- Terminare citat ---
Cred că în sfârșit am înțeles (a se traduce cu ”am citit cu atenție”) ideea de început a acestui topic :thumbup:
Mari_a:
Ah, da? Eu n-am citit atat de mult in urma (ori am citit, dar e mult de atunci si nu-mi mai amintesc. Daca deranjez pe-aici, rog sa mi se spuna.)
Doua facute de un profesionist, primavara asta, in zona Zarnesti:
... parca-i un sirag de margele...
"Alternative de transport"
wonderland:
E de fapt prima postare care deschide acest topic.
Și era o remarcă exclusiv pentru mine, după ce am răspuns la rițele tale cu gargaritele mele, mi-am dat seama ce on topic am fost, fără să știu....
Iar acum, în replică :)...pun și eu o alternativă de transport
almi_gabi:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 05 Aprilie 2013, 12:24 ---Cred că în sfârșit am înțeles (a se traduce cu am citit cu atenție) ideea de început a acestui topic :thumbup:
--- Terminare citat ---
Da wonder, initial topicul asa s-a dorit a fi unu de comunicare prin imagini, de a raspunde unei imagini cu o alta imagine, apoi el a suferit schimbari, s-a dezvoltat, a devenit mai tonic, au inceput discutiile, comentariile, au inceput sa apara fotografiile realizate de cei care scriu pe forumul SC (exista cateva fotografii extrem de reusite pe aici, pentru ca s-a dovedit ca unii dintre ei au ca hobby fotografia).
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 05 Aprilie 2013, 12:56 ---Ah, da? Eu n-am citit atat de mult in urma (ori am citit, dar e mult de atunci si nu-mi mai amintesc. ....)
....
--- Terminare citat ---
Intradevar Mari a trecut mult timp de atunci si s-au strans poate prea multe pagini care sunt dificil de urmarit si poate a venit vremea sa fie inchis si sa fie creat un alt topic la sectiunea de hobby-uri, scris de cei care se pricep la a scrie despre fotografie ( eu cam le chiuleam la lectiile de romana iar in fotografie sunt abia la inceputurile timpului !!) .
Si pentru ca in ultima vreme ma cufund tot mai mult in abisurile necunoscute ale imaginilor mi-am pus si problema ce fac cu fotografiile pe care le stric si care n-au nici un farmec . Si am recurs la postprocesare.
Si va dau un exemplu zilele trecute plecand spre job vad un apus de luna superb nu stau mult pe ganduri si incerc sa prind momentul cu aparatul. Acasa constat ca rezultatul era o nereusita incredibila !! :slap:
Si incep sa ma joc.
Rezultatul se numeste Galactica :strong:
Cu transportul pana acolo se descurca fiecare !! :magic:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă