Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (624/826) > >>

wonderland:
iacă-tă două rițe gărgărițe care s-au găsit :)

wonderland:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 18 Martie 2010, 12:45 ---Idea este de a posta o imagine ca răspuns la cea anterioară.

--- Terminare citat ---

Cred că în sfârșit am înțeles (a se traduce cu ”am citit cu atenție”) ideea de început a acestui topic :thumbup:

Mari_a:
Ah, da? Eu n-am citit atat de mult in urma (ori am citit, dar e mult de atunci si nu-mi mai amintesc. Daca deranjez pe-aici, rog sa mi se spuna.)
Doua facute de un profesionist, primavara asta, in zona Zarnesti:
... parca-i un sirag de margele...

"Alternative de transport"

wonderland:
E de fapt prima postare care deschide acest topic.
Și era o remarcă exclusiv pentru mine, după ce am răspuns la rițele tale cu gargaritele mele, mi-am dat seama ce on topic am fost, fără să știu....

Iar acum, în replică :)...pun și eu o alternativă de transport

almi_gabi:

--- Citat din: wonderland din Vineri, 05 Aprilie 2013, 12:24 ---Cred că în sfârșit am înțeles (a se traduce cu ”am citit cu atenție”) ideea de început a acestui topic :thumbup:

--- Terminare citat ---

Da wonder, initial topicul asa s-a dorit a fi unu de “comunicare” prin imagini, de a raspunde unei imagini cu o alta imagine, apoi el a suferit schimbari, s-a dezvoltat, a devenit mai tonic, au inceput discutiile, comentariile, au inceput sa apara fotografiile realizate de cei care scriu pe forumul SC (exista cateva fotografii extrem de reusite pe aici, pentru ca s-a dovedit ca unii dintre ei au ca hobby fotografia).

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 05 Aprilie 2013, 12:56 ---Ah, da? Eu n-am citit atat de mult in urma (ori am citit, dar e mult de atunci si nu-mi mai amintesc. ....)
....

--- Terminare citat ---

Intradevar Mari a trecut mult timp de atunci si s-au strans poate prea multe pagini care sunt dificil de urmarit si poate a venit vremea sa fie inchis si sa fie creat un alt topic la sectiunea de hobby-uri, scris de cei care se pricep la a scrie despre fotografie ( eu cam le chiuleam la lectiile de romana iar in fotografie sunt abia la inceputurile timpului !!) .

Si pentru ca in ultima vreme ma “cufund” tot mai mult in abisurile necunoscute ale “imaginilor” mi-am pus si problema ce fac cu fotografiile pe care le stric si care n-au nici un farmec . Si am recurs la postprocesare.
Si va dau un exemplu – zilele trecute plecand spre job vad un apus de luna superb – nu stau mult pe ganduri si incerc sa prind momentul cu aparatul. Acasa constat ca rezultatul era o nereusita incredibila !!   :slap:

Si incep sa ma joc.
Rezultatul se numeste – Galactica   :strong:

Cu transportul pana acolo se descurca fiecare !!  :magic:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă