Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (614/826) > >>

nickescool:

--- Citat din: dauina din Joi, 21 Martie 2013, 22:46 ---da, da, da......unde plecam? ::) ^-^

--- Terminare citat ---
In Peru:)

dauina:

--- Citat din: nickescool din Joi, 21 Martie 2013, 23:09 ---In Peru:)

--- Terminare citat ---
gooooood...;) i'm ready...

Caroline:
Valiza mea e deja acolo... e aia rosie.  ;D

almi_gabi:

--- Citat din: nickescool din Joi, 21 Martie 2013, 18:53 ---e vanzoleala mare pe acolo ,din barca poti servi mancaruri,ciorbe ,fructe si tot felul de ,,brizbrizuri"

--- Terminare citat ---

super atmosfera in zona!!  :D

--- Citat din: nickescool din Joi, 21 Martie 2013, 19:05 ---rafting cu plute de bambus ,nu ai voie cu camera foto,ca se duce de la atata apa dar la final de cursa te asteapta cu pozele inramate deja :)

--- Terminare citat ---

par cam "firave" plutele acelea !!  :strong:

Mari_a:
Apropo de pictori, pune acum pe facebook cineva niste poze inedite cu Dali... de nu ma lasa sa ma dezlipesc de calculator...

“Atentie la… neatentie!”
Si apropo de fotografi, am gasit una haioasa pe net care mi-a amintit ca am stat si eu vreo luna cu sufletul cat un purice… de la una d-asta! Era verde cobalt, avea si doua “urechi” si era pusa pe o masuta, langa o firida… Cam ca cea din dreapta imaginii... Doar un pic am atins-o, cat “sa se culce” intre masuta si firida si… sa ramana intr-o ureche (cred ca precum... Van Gogh)! Pe inventar avea o valoare de peste 7000 de lei… anterevolutionari. Asteptand sa se faca actualizarea (si sa vad daca-mi mai raman bani de-o ...scobitoare!)... am visat-o vreo dooshcinci de zile, pana cand am aflat ca… s-a restaurat!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă