Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (608/826) > >>

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 15 Martie 2013, 12:08 ---cam devreme dupa parearea mea avand in vedere ca mai este o luna si jumatate pana atunci  :)
good shoots! O0

--- Terminare citat ---

Subscriu!
Nu ma e... pastele catolic este peste aproximativ doua saptamani, in timp ce pana la cel romano-catolic, mai sunt aproape doua luni. Deci... totul este relativ.  ;)

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 15 Martie 2013, 15:59 ---Nu ma e... pastele catolic este peste aproximativ doua saptamani, in timp ce pana la cel romano-catolic, mai sunt aproape doua luni. Deci... totul este relativ.  ;)

--- Terminare citat ---

Stiu, stiu - totul este relativ - de la Einstein incoace - nu a avut si el altceva mai bun de facut !!  :fight:

--- Citat din: dauina din Vineri, 15 Martie 2013, 13:41 ---era sa raspund inainte sa vad pozele.....te-am discutat cu ei la cafea in dimineata asta... ::) :D ;)

--- Terminare citat ---

doar pe el !!  oO

--- Citat din: collin_pow din Vineri, 15 Martie 2013, 14:48 --- Multumesc Gabi!As vrea eu sa fiu innascut... ma straduiesc cat pot:)

Apropo in weekendul 22-24 este eveniment mare Nikon la Hotel Pullman. Stiu ca si tie iti place fotografia si poate te intereseaza sa treci pe acolo:)

--- Terminare citat ---

Cu placere ! Mi-au placut cum ti-au iesit portretele - la mine e un domeniu deficitar rau !!  ::)
Stiu de eveniment ! Am vrut sa merg la unul dn workshopuri -acela al lui Bogdan Panait - dar pana n-am "dumirit" eu am constatat ca nu mai sunt locuri. Pe vremuri aveau "prostul" obicei sa transmita si on line unele workshopuri. Poate revin la acele vremuri. Si-au atras asa multi clienti. Si recunosc e mai comod sa le urmaresti din fotoliu de acasa !  :D

Si uite ca m-am tinut de cuvant - am trecut si eu prin Cismigiu sa iau "pulsul" pe acolo.

Din pacate acum ninge peste ele !!   :sorry:

Caroline:
Apropos de workshp-uri...

In ultima seara de chef la Carnaval, am observat ca pe usa restaurantului de la Sibiel era lipit un afis despre o Conferinta la Sibiu, in 16 martie, pe tema cartii "In lumina adevarului - Mesajul Graalului" de Abd-Ru-Shin. Asa ca azi am... evadat.  :)

Conferinta a durat 3 ore si nu am imagini de-acolo, atat vreau sa spun: daca vedeti asa ceva prin orasul vostru, nu ezitati! Pe ultima pagina a cartii (in 3 volume, pe care urmeaza sa le citesc, evident) scrie asa: "Miscarea Graalului nu este o secta, nici o biserica noua, ci o reuniune a oamenilor care sunt gata sa traiasca si sa actioneze in sensul Mesajului Graalului." Potae ca asta nu va spune (inca) nimic. Dar daca va spun ca nicio biserica nu a scapat discutiilor, nici miscarea martorilor lui Iehova, nici stiinta, nici politica si nici teoriile conspirationsite, o sa ma intrebati, ce a mai ramas? Cum ce? Oamenii!

Mai multe, afalti singuri (daca aveti ocazia sa mergeti). Ca sa nu fiu off-topic, vreau sa spun doar atat: aveam de gand sa o tai acasa rapid dupa. Ei bine, am ramas in Sibiu pana seara. Nu ce cei de la conferinta. Nici cu altcineva. Cu mine insami... in cele mai simple ipostaze: de exemplu, hai-hui prin oras. Sau, cu salata mea preferata de "urechi de copac", intr-un restaurant chinezesc, unde m-am simtit mai bine cu mine decat cu oricine altcineva am mai petrecut vreodata pana acum o dupa-amiaza intr-un restaurant.

In vitrina era o orhidee imensa, intr-un ghiveci cat o galeata...  :D

nickescool:
Sper sa va fie de folos aceste informatii prin imagini,,,,

dauina:

--- Citat din: nickescool din Luni, 18 Martie 2013, 17:59 ---Sper sa va fie de folos aceste informatii prin imagini,,,,

--- Terminare citat ---
cum a fost pedichiura?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă