Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
wonderland:
Așa mi-a venit un drag de România, asta din imagini ;) Și un dor de ducă de năucă pe cărări înverzite....
!
NICOLAE:
Romania are formatori de opinie care pun numai muzica cu cai verzi pe pereti,si sunt foarte eficienti si de slaba calitate din pacate, si aici ma refer nu numai la muzica ci mai ales ,,,la alte antene etc,,,,
wonderland:
Ce să facem? Noi nu ne vindem țara, nu-i așa? Deși toate țările înfloritoare în ale turismului fac foarte bine, abordând această sintagmă într-un mod pozitiv si economic avantajos.
Nu sunt vreo competentă, nici măcar amatoarea de discuții în ale economiei, a politicii nici atât (care oricum e tabu pe forum :angel:). Dar cred că dacă ne-am ocupa de agricultură și turism - la modul serios și competent - tarisoarea asta ar înflori.
Noroc că ne apreciază altii. Prințul Charles, de exemplu :crazy2:
Cel mai frumos film despre România - Travel
Si, fără discuție ..Singles Camp e un bun promotor, adunător și formator de iubitori de cunoașterea propriei țări :))))))
collin_pow:
--- Citat din: DIDO din Vineri, 22 Februarie 2013, 19:46 ---Am vrut sa sparg cu sarmaile mele , romantismul degajat de aranjamentele florale si de perfuzia cu roze. Ma tin de dracii, dar sunt fotograf vechi si apreciezzzzzzzz arta fotografica (fotografii frumoase la Collin, care este foarte marcat de umplerea cu frumos) Sa stii, Collin, ca si sarmalele sunt cu umplere....hahahaha
--- Terminare citat ---
Apreciez atat umplerea sarmalelor si mai ales consumarea lor foarte tare:) Cei cu care am vorbit mai mult la Sibiel stiu ca iubesc vinul(sunt degustator) si stiu foarte bine ca vinul fara mancare nu se potenteaza! (ca barbatul fara femeie) :)
Dar sa stii ca prefer sarmalele in gura celor din imagini (care cum zicea cantecul: "amintirile ma chinuiesccccc!") ; ;D
DIDO:
--- Citat din: collin_pow din Luni, 25 Februarie 2013, 11:32 ---
Apreciez atat umplerea sarmalelor si mai ales consumarea lor foarte tare:) Cei cu care am vorbit mai mult la Sibiel stiu ca iubesc vinul(sunt degustator) si stiu foarte bine ca vinul fara mancare nu se potenteaza! (ca barbatul fara femeie) :)
Dar sa stii ca prefer sarmalele in gura celor din imagini (care cum zicea cantecul: "amintirile ma chinuiesccccc!") ; ;D
--- Terminare citat ---
:D Am inteles ! Sarmalele iti plac, dar aranjamentul meu cu sarmale , nu l-a apreciat nimeni , din punct de vedere artistic... :(( si scrie , te rog frumos , corect,, amintirile ma chinuiesteeeee ".....hahahahaha
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă