Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (580/826) > >>

Caroline:
Priveliştea de pe cea mai ÎNALTĂ CLĂDIRE DIN LUME, în 360 de grade

http://www.rtv.net/care-este-privelistea-de-pe-cea-mai-inalta-cladire-din-lume_63928.html

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Marți, 29 Ianuarie 2013, 17:17 ---Priveliştea de pe cea mai ÎNALTĂ CLĂDIRE DIN LUME, în 360 de grade

.....

--- Terminare citat ---

Interesant, imi plac genul acesta de fotografii! Ce mi-a atras atentia a fost cat de mult s-au straduit sa "umple" peisajul desertic cu apa, prin diferite piscine, fantani, tot felul  de canale.

silviu:
TOP 15 Cele mai frumoase fotografii din Bucureşti. Între "tovarăși" și "cetățeni"- de Andrei Pandele

Dacă v-a fost dor de cartierele pierdute în anii '80 din București sau sunteți nostalgici după perioada anilor '90 din Capitală, fotograful Andrei Pandele ni le amintește astăzi prin cadre care surprind orașul acelor vremuri, pe toate fațetele lui.

NICOLAE:
Bucurestiul,un mare bazar,concureaza la titlul de cea mai urata capitala din Europa,din pacate. :(

Mari_a:
Da, ce pacat...
Cat despre zona "casei", cred ca poza din 1983 e din vechiul cartier... In vara lui '84 era deja ras tot! Din '86 am lucrat si am locuit prin apropiere... Moama, ce-am mai luat in picioare molozul si noroiul galben, clisos... Nu circula nimic in zona si mergeam mult pe jos... Toamna-iarna-primavara cu cizme de cauciuc, vara cu praful pana la glezne... Ocoleam santierul pe jos... Nu era o umbra, nu era un pom... 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă