Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Mari_a:
Nico, eu habar n-am care e Moldoveanu (banuiesc ca ultima? :blush: ), dar sunt superbe pozele!!! Le-am trimis si eu azi prietenilor de la Dambovicioara, dar ale mele nu sunt nici pe departe atat de frumoase ca astea!!! Asa ca... te rog sa ne transmiti si noua cand ai timp... Merci, pup :kissing:
Nicoleta Bucuresti:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 27 Noiembrie 2012, 15:53 ---Nico, eu habar n-am care e Moldoveanu (banuiesc ca ultima? :blush: ), dar sunt superbe pozele!!! Le-am trimis si eu azi prietenilor de la Dambovicioara, dar ale mele nu sunt nici pe departe atat de frumoase ca astea!!! Asa ca... te rog sa ne transmiti si noua cand ai timp... Merci, pup :kissing:
--- Terminare citat ---
Poza de pe Vf. Moldoveanu am postat-o in 16 noiembrie....
Caroline:
Likes! Mari_a, Bit, Mari_a! Sper sa nu produc niciodata capete patrate... si sa port intotdeauna costumul potrivit pentru o balena. ::)
Mari_a:
--- Citat din: Nicoleta Bucuresti din Marți, 27 Noiembrie 2012, 16:53 ---Poza de pe Vf. Moldoveanu am postat-o in 16 noiembrie....
--- Terminare citat ---
Ooops, 4 la geografie, Marie stai jos! ;D Asta dovedeste ca la vara trebe neaparat sa merg in Transfagarasan! :D
Caroline, aia cu capetele patrate e la fel de valabila si pentru parinti, nu numai pentru profesori...
Caroline:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 27 Noiembrie 2012, 20:47 ---Caroline, aia cu capetele patrate e la fel de valabila si pentru parinti, nu numai pentru profesori...
--- Terminare citat ---
Ma gandeam eu ca tu te gandeai ca la asta o sa ma gandesc ca te gandesti. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă