Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (546/826) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Luni, 05 Noiembrie 2012, 18:46 ---Pai atunci... hai sa discutam prin imagini. Eu pe asta as denumi-o: "Puteti face voi ce vreti, de botez, eu sunt vedeta zilei."

... pentru ca am si rochita de dantela, si pardesiu asortat la palarioara, si pentru ca toata lumea a dansat cu mine (in brate).   :angel:

--- Terminare citat ---

:smitten:
copilasa are o privire foarte matura pentru varsta ei. precis e desteapta.
mi se pare mie, sau aduce putin cu tine, Carol?  :)
sa aiba noroc mult, mult.

Caroline:

--- Citat din: micaela din Luni, 05 Noiembrie 2012, 21:33 --- :smitten:
copilasa are o privire foarte matura pentru varsta ei. precis e desteapta.
mi se pare mie, sau aduce putin cu tine, Carol?  :)
sa aiba noroc mult, mult.

--- Terminare citat ---

Multumesc! Varsta don'soarei fiind abia de doua luni si-un pic, nu cred ca stim cu cine seamana inca... poate cu fratele meu.  :)

micaela:

silviu:
FOTO Petre Țuțea și Emil Cioran în 1937, fotografie-document din Parcul Cișmigiu

micaela:

--- Citat din: silviu din Vineri, 09 Noiembrie 2012, 17:43 ---FOTO Petre Țuțea și Emil Cioran în 1937, fotografie-document din Parcul Cișmigiu

--- Terminare citat ---

Tutea si Cioran structuri in perfecta opozitie.  :) Unul (Tutea) e balanta, nascut pe 6 octombrie, celalalt (Cioran) e berbec, nascut pe 8 aprilie, adica aproape bsolut opusi in zodiac.  ;) Unul e optimistul, luminosul, religiosul (Tutea), celalalt e pesimistul, intunecatul, cinicul, ateul (Cioran). Unul era solid si inalt, celalalt firav si pipernicit. Au fost intr-un "versus" perfect.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă