Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (537/826) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 19 Octombrie 2012, 14:09 ---

--- Terminare citat ---

wright. cu cat e continutul mai "subtire", cu-atat mai mult se umfla "coaja".
I love Einstein, desi totul e relativ.   :)

--- Citat din: Matei din Vineri, 19 Octombrie 2012, 10:38 ---legat de baloane  ;) o sa-ti urmez sfatul sau o sa gasesc pe cineva sa aiba grija de ele. ouch!
eu nu vrem sa te ofensez, nici macar cu o floare! o sa folosesc altceva.
bafta la conferinte! tot cu varsta a treia? vad ca iar ui uitat sa ma inviti. de data aceasta ce vor invata preafericitii elevi?

--- Terminare citat ---

Matei, n-am spus "ai grija la bilute..." ;D

ce-ai sa folosesti sa ma ofensezi? la cat de obosita sunt in ultima vreme as putea fie sa fiu fie total lipsita de reactie, fie sa sar la bataie.  ;D

multu'. a fost ok. de data asta a fost un anturaj de junime cercetacioasa, eu fiind printre cei maturi.  :) am crosetat ciorapei. te-ar fi interesat? ;D

io remarc ceva. de cate ori sunt inteligenta prea multe ore in sir, simt nevoia sa compensez sau sa decompresez debitand prostioare pe forum. ;D

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 19 Octombrie 2012, 22:35 ---
Matei, n-am spus "ai grija la bilute..." ;D

ce-ai sa folosesti sa ma ofensezi? la cat de obosita sunt in ultima vreme as putea fie sa fiu fie total lipsita de reactie, fie sa sar la bataie.  ;D

multu'. a fost ok. de data asta a fost un anturaj de junime cercetacioasa, eu fiind printre cei maturi.  :) am crosetat ciorapei. te-ar fi interesat? ;D

io remarc ceva. de cate ori sunt inteligenta prea multe ore in sir, simt nevoia sa compensez sau sa decompresez debitand prostioare pe forum. ;D

--- Terminare citat ---

ooo, avem pe cineva aici care stie sa spuna lucrurilor pe nume! :thumbup: 
ciorapei de lana? acum ca vine iarna, lectia mi-ar fi fost de doua ori folositoare: as fi avut ce sa fac in lungile nopti de iarna, la gura sobei; si nici nu mai mi-ar fi frig.
da, e o lege a compensatiei, terapie pura! nu trebuie sa mai mergi la psiholog.  lasi sa se odihneasca motoarele principale, in timp ce mintea eliberata, bate si nu prea campii... apropo de psiholog, am auzit astazi un banc: "auzi, in ultima vreme sunt cam nervos, nu stiu ce am... pai du-te si tu la un psiholog. Am fost! da? si? pai i-am tras o mama de bataie!"

micaela:
la care lucruri te referi? la "bilute"?  ;D nu le-am numit chiar exact. ;D

da. simt nevoia sa las neuronul sa zburde jucaus, in picioarele goale, fara frac si papillon.  ;D

Vreau si eu un psiholog pe care sa-l bat. :)

Matei, te invat sa-ti cosi niste "ciorapei" din blana de urs (cu paiete) ;D, de o sa uiti cum e senzatia de frig. Asta in semestrul 2, insa.  :)

theo365:
  ;)

Caroline:
Absenta motivata!  :P Dar mai bine las imaginile sa vorbeasca.  ;)

Masti si suporturi de lumanari, turnate in ghips si pictate de copii, cadou pentru prietenii lor din Serbia, veniti sa le intoarca in vizita in Romania:

Desene ale copiiilor, cu bisercile sasesti fortificate din Transilvania, expuse la Muzeul Vaii Hartibaciului:

Sa semnam in Cartea de Onoare...

In excursie prin imprejurimi... aici, la Manastirea Sambata de Sus:

Vizitand Sibiul...

Spectacol traditional romanesc:

Spectacol traditional sarbesc:

Copiii romani din Banatul sarbesc, ne prezinta costume si dansuri populare din "lada de zestre" a strabunicilor:

Romani din Romania, romani din Serbia si sarbi, cu totii la perinita:

(De la discoteca nu mai pun poze, ca acolo toti copiii sunt la fel... )  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă