Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (535/826) > >>

steliana:
wow... de privit in 3 ... si 4D ...  :)

micaela:

--- Citat din: ioanam din Miercuri, 17 Octombrie 2012, 23:26 ---Cresterea/educarea unui copil e ca o samanta pe care o plantezi si speri ca va deveni planta pe care ti-o doresti. Rezultatul stradaniei tale il afli abia atunci cand e prea tarziu ca sa mai poti schimba ceva. Solutia salvatoare e sa crezi tu insati in "a fi" si nu in "a avea" si aceasta simtire se va transmite in mod miraculos copilului, invatandu-l sa aprecieze valoarea si nu pretul

--- Terminare citat ---
absolut; sunt pentru educarea prin model, nu prin discurs. Eu le spun copiilor mei sa ia de la mine ce e bun si sa se fereasca a repeta ceea ce am mai putin bun. adica ma dau si exemplu pozitiv, dar si negativ.  :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Joi, 18 Octombrie 2012, 13:27 ---O bucata zdravana de realitate: baietelul (viitorul barbat) sta spasit in fata fetitei (viitoarea femeie) care-l bate la cap, il cicaleste, il cearta, in alte cuvinte, il pregateste de pe-acum pentru viata de barbat.
Altminteri, o poza foarte frumoasa, Micaela, multumesc!  :kissing:

--- Terminare citat ---
hm... chestiune de perceptie, de privit the dark side...
eu vad o ea care ii daruieste unui lui, cu mana perfect intinsa (semn de generozitate si deschidere), pata de culoare care sa-i anime lumea (de baloane) gri, sa-i ridice fruntea (cu tot cu inima) din pamant si privirea spre mare, zare, soare...  :)
Daca as continua pe the dark side, mi-as imagina ca el i-ar sparge balonul, cu lipsa de empatie si sensibilitate, mormaind uracios.
Prefer sa cred insa ca l-ar lua zambind si-ar pleca impreuna sa culeaga scoici. :)

Matei, vrei niste ochelari cu lentile roz?  ;D

micaela:

:)

Matei:

--- Citat din: micaela din Joi, 18 Octombrie 2012, 18:34 ---hm... chestiune de perceptie, de privit the dark side...
eu vad o ea care ii daruieste unui lui, cu mana perfect intinsa (semn de generozitate si deschidere), pata de culoare care sa-i anime lumea (de baloane) gri, sa-i ridice fruntea (cu tot cu inima) din pamant si privirea spre mare, zare, soare...  :)
Daca as continua pe the dark side, mi-as imagina ca el i-ar sparge balonul, cu lipsa de empatie si sensibilitate, mormaind uracios.
Prefer sa cred insa ca l-ar lua zambind si-ar pleca impreuna sa culeaga scoici. :)

Matei, vrei niste ochelari cu lentile roz?  ;D

--- Terminare citat ---

bleu n-ai? nu-mi sta bine cu roz :)
eu, lipsa de empatie? cred ca ma confunzi; eu chiar "vrem" (uite ca si mie imi place sa folosesc pluralul majestatii) sa empatizam ;D chit ca o sa-ti sparg baloanele, o sa te trag de par, o sa te calc pe pantofiorii de lac ehehehei si cate alte rautati ti-as mai face. 
daca a existat un jude the obscure, atunci este loc si pentru un matthew the dark...matei intunecatul, hai ca "sunam" chiar bine.
si ca sa fii sigura ca nu te "inundam" cu intuneric, tine usa inchisa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă