Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Caroline:
--- Citat din: steliana din Vineri, 12 Octombrie 2012, 13:54 ---femeia alege barbatul care o va alege ;) ... - p. geraldy
--- Terminare citat ---
Smechera de nepoata-mea... la o luna jumate:
Ce-mi place de ea... deja scoate limba lumii intregi. ;D
Matei:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:52 ---Smechera de nepoata-mea... la o luna jumate:
--- Terminare citat ---
copiii sunt mai destepti decat noi, mai sinceri, mai buni, mai dezinteresati. sa fie sanatoasa!
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 22:59 ---draga mea guess, cand am zis de gemeni cu berbec, a fost doar asa, un guess! ;) habar nu am despre zodii! nici nu m-am gandit vreodata ca trebuie sa-mi gasesc perechea in functie de harta astrala. desi am auzit ca sunt popoare care practica aceasta metoda pentru a gasi cele mai bune combinatii pentru copiii lor.
multumesc pentru informatie, eu sunt berbec, asa ca o sa-mi caut o geamana de-acum incolo... sau doua? ;)
--- Terminare citat ---
nici io nu-s o impatimita a zodiilor, e adevarat ca sunt calitati si defecte caracteristice fiecarei tipologii zodiacale, dar eu pariez pe OM, nu pe zodie. fiecare din noi suntem unici, speciali si avem acel "ceva" care ne deosebeste de altul din aceeasi zodie.
am avut o singura experienta la superlativ cu o persoana din zodia gemenilor, de aceea mi-am permis s-o mentionez ca exemplu. asta nu inseamna ca toate relatiile cu gemeni ar decurge la fel. ;) acel om a fost deosebil, perfect pentru mine atunci. :smitten:
legat de intrebarea ta, io zic sa nu frangi inimi . daca e vorba de "gemene", ia-le pe ambele ::)
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:52 ---Smechera de nepoata-mea... la o luna jumate:
--- Terminare citat ---
sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea. :)
micaela:
nepotica ta, Carol, prezinta bune premise. Si Einstein si eu suntem din folderul celor care scot limba si fizic si metaforic. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă