Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 22:51 ---gemeni cu berbec e o combinatie excelenta, foc cu aer. O0
--- Terminare citat ---
draga mea guess, cand am zis de gemeni cu berbec, a fost doar asa, un guess! ;) habar nu am despre zodii! nici nu m-am gandit vreodata ca trebuie sa-mi gasesc perechea in functie de harta astrala. desi am auzit ca sunt popoare care practica aceasta metoda pentru a gasi cele mai bune combinatii pentru copiii lor.
multumesc pentru informatie, eu sunt berbec, asa ca o sa-mi caut o geamana de-acum incolo... sau doua? ;)
Matei:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 22:54 ---....... mi-am dat seama ce inseamna sa fii fericit... cu sau fara un altul prin preajma. Si mi-e asa de bine... ca nici macar nu imi mai e frica ca oi muri singura. Important este sa nu traiesc degeaba... ;)
--- Terminare citat ---
cam despre asta cred ca este viata. :)
Caroline:
Treaba cu potrivelile intre zodii face parte din categoria: aceeasi varsta, aceeasi pregatire, acelasi statut social... Astea sunt premise, nu garantii. In cazul in care premisele sunt indeplinite, scanteia se produce... sau nu. :strambatura:
steliana:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 23:05 ---Treaba cu potrivelile intre zodii face parte din categoria: aceeasi varsta, aceeasi pregatire, acelasi statut social... Astea sunt premise, nu garantii. In cazul in care premisele sunt indeplinite, scanteia se produce... sau nu. :strambatura:
--- Terminare citat ---
merg pe deschiderea unghiurilor ... :)
Caroline:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 23:15 ---merg pe deschiderea unghiurilor ... :)
--- Terminare citat ---
zi-mi si mie cum.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă