Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (524/826) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 18:20 ---simpatica imaginea si sunt de acord cu mesajul, pentru cuplurile reusite care trec prin momente de criza. Crizele se gestioneaza, se depasesc si se revine la ce a fost bun inainte.
.... Daca de la inceput a existat o nemultumire cu care unul nu s-a putut impaca, dar a mers inainte 1, 2, 4 ani sau chiar 17, tot sperand ca lucrurile se vor rezolva intr-un fel.... nu prea ai ce repara....

--- Terminare citat ---

daca de la inceput a fost asa,probabil nici nu ar fi trebuit sa existe acel inceput.  si apoi sa mai astepti atata amar de vreme ca sa-ti dai seama de acest lucru, no comment. nu judec pe nimeni, crede-ma, fiecare are motivele lui sa faca sau sa nu faca ceva.  numai ca dupa aceea, traim cu consecintele. care nu sunt decat urmari ale hotararilor noastre nu ale providentei.

micaela:
absolut. imi asum greseala. intotdeauna am recunoscut ca eu am fost de vina. Am hotarat cu capul, nu cu inima. wrong.

a doua oara, insa, inima a invins capul si iar n-a fost bine.

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 22:10 ---
sintetic: poti alege prost, cu capul, tanar si fara minte fiind, sau poti sa te indragostesti de cine nu trebuie si atunci poti tu sa-ti dai seama cat vrei ca nu ti-e potrivit. iaca.

--- Terminare citat ---

pai da, astea sunt alegerile noastre, ce sa le facem? traim cu ele si cu ce ne-au lasat.  :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 22:12 ---daca de la inceput a fost asa,probabil nici nu ar fi trebuit sa existe acel inceput. 
--- Terminare citat ---

era prietenie, era afectiune din partea mea, iubire din partea lui si destula incompatibilitate. insa auzisem ca "nu exista perfectiune" si ca iubirea mai vine si in timp. Eram un copil imatur. Apoi nu am avut curajul sau motivul pertinent in acceptiunea traditionala sa divortez. acu' ti-e putin masi clar?  :)
eram imatura.

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 22:14 ---absolut. imi asum greseala. intotdeauna am recunoscut ca eu am fost de vina. Am hotarat cu capul, nu cu inima. wrong.

a doua oara, insa, inima a invins capul si iar n-a fost bine.

--- Terminare citat ---

ce ziceai de balanta? pe-aici, pe undeva, chiar de curand! aud?! ;D

data viitoare incearca sa echilibrezi talerele balantei.  :)

--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 22:17 ---era prietenie, era afectiune din partea mea, iubire din partea lui si destula incompatibilitate. insa auzisem ca "nu exista perfectiune" si ca iubirea mai vine si in timp. Eram un copil imatur. Apoi nu am avut curajul sau motivul pertinent in acceptiunea traditionala sa divortez. acu' ti-e putin masi clar?  :)
eram imatura.

--- Terminare citat ---

important este sa fie clar pentru tine: pentru ca aceasta claritate doar pe tine te poate ajuta. pe nimeni altcineva.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă