Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Matei:
--- Citat din: steliana din Marți, 09 Octombrie 2012, 12:45 --- ;D da ... voiam sa ofer baticutul - de foarte buna calitate - in modul meu ... si atunci, am creat-o pe dovlecica
--- Terminare citat ---
foarte creativ! sa stii ca m-am uitat la poza postata initial si-atat. acum, citind explicatia de la tine, m-am mai uitat o data la fotografie si mi se pare o idee nemaipomenita de a face un cadou. ai fi putut pur si simplu sa pui acel batic intr-un pachetel clasic dar ti-a trecut prin minte ceva cu totul si cu totul deosebit. sugestiv, creativ, original. imi place mult! felicitari, steliana! :)
probabil ca multi or fi vazut doar dovleacul fara sa vada ca adevaratul cadou era peste dolveac... daca dezvolt si introduc ideea asta in vreo campanie, te anunt si-ti vom da "recognition", pe langa drepturile de autor, desigur! :kissing:
da, de multe ori, trecem pe langa persoane sau lucruri importante si ne uitam la ele, asa cu superficialitate; abia dupa aceea ne dam seama de adevarata lor insemnatate, uneori cam tarziu.
inca o data, brilliant!
micaela:
ideea ca ideea, insa mie-mi place cum l-ai pictat si, nush', da-mi pare ca seamana cu tine, putin. :)
se spune despre pictori ca pun ceva din ei in fiecare portret (nu autoportret) pe care il fac. am vazut asta si in potretele unui amic.
steliana:
--- Citat din: Matei din Marți, 09 Octombrie 2012, 14:10 ---foarte creativ! sugestiv, creativ, original. imi place mult! felicitari, steliana! :)
--- Terminare citat ---
oricand matei, cu tot dragul! cu ideile mele - muuulte si cu foarte muulta imaginatie, fara efort - desi pareau nastrusnice si indraznete am cucerit si cele mai "neclintite redute" ;) toti colegii apeleaza la parerea mea pe care mai apoi o imbratiseaza.
asadar ... cand ai nevoie de un umar de inspiratie, conteaza pe mine!
dovlecica, la cat de indragita a fost, nu s-a indurat nimeni s-o bage la cuptor ...
steliana:
--- Citat din: micaela din Marți, 09 Octombrie 2012, 15:22 ---ideea ca ideea, insa mie-mi place cum l-ai pictat si, nush', da-mi pare ca seamana cu tine, putin. :)
se spune despre pictori ca pun ceva din ei in fiecare portret (nu autoportret) pe care il fac. am vazut asta si in potretele unui amic.
--- Terminare citat ---
iti dau dreptate, mica! de la prima atingere ... si refuz al dovlecicei de a se lasa creata cu altceva decat cu fardurile mele, am simtit viata prin amprenta pe care o puneam. :)
ma bucur ca a placut si de aceasta data, ceea (re)iese din ... noi.
Matei:
fotografia aceasta m-a dus cu gandul la discutiile de pe topicul horoscop. :) ca gemeni cu berbec e bine, ba nu! ca balanta cu varsator, ei as!
multa lume se intreaba acelasi lucru si prea putini isi dau seama ca raspunsul este unul foarte simplu:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă