Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
luciamanta:
Da, Mica, ai dreptate: "Doamne, ajut-o" si iata ca Dumnezeu face ca imposibilul sa fie posibil! ;D
luciamanta:
Idei pentru amenajari interioare
Luxury Home Design Ideas 2012
Caroline:
--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 23:45 ---"Doamne, ajut-o" si iata ca Dumnezeu face ca imposibilul sa fie posibil! ;D
--- Terminare citat ---
:happy:
luciamanta:
Decembrie, 2010. Craciun, petrecere cu prietenii din SC. O petrecere plina de animatie, umor, improvizatii, dans, muzica, karaoke, belsug de bunatati, daruri fel de fel. Momentele petrecute cu prietenii din SC m-au inviorat si m-au surprins in mod placut.
Printre darurile castigate la tombola organizata cu ocazia sarbatoririi Craciunului din 2010 s-a inscris si ... Dovlecica, era asa ca o luna plină... Steliana a avut prilejul sa o confectioneze atunci pe Dovlecica... Nu am avut sansa sa ma bucur de Dovlecica, deoarece nu prea sunt rasfatata de noroc nici la tombola, nici la loto...
Iat-o pe Dovlecica:
steliana:
;D da ... voiam sa ofer baticutul - de foarte buna calitate - in modul meu ... si atunci, am creat-o pe dovlecica dintr-un dovleac pe care il aveam in balcon. speram sa-i dau suflet din carioca! dar ea, nu si nu! farduri! asa ca am pus rujul, dermatograful, fardul de obraz ... si ce a mai trebuit pentru a putea fi amandoua multumite :) ne-am bucurat impreuna de o seara excelenta! faza tare a fost cand dovlecica a fost castigata de kriss1, un baiat din targoviste care avea podul plin de ... dovleci ;D s-a bucurat mult de baticut, pe care si l-a pus la gat cand a plecat. sa va spun ce ambalaj avea dovlecica? cel mai mare si cel mai pompos! toti participantii doreau biletul castigator care era lipit pe cadou :)
mi-ar mai placea asa un craciun! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă